Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε έκτακτη κοινή συνεδρίαση των οργάνων του Κινήματος που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014, λόγω των δραματικών πολιτικών εξελίξεων με απροσδιόριστες επιπτώσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί σε ετοιμότητα ο εκλογικός μηχανισμός του Κινήματος.

Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι και όσοι Έλληνες και Ελληνίδες συμφωνούν με τις θέσεις μας, να πλαισιώσουν την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στις προσεχείς εθνικές εκλογές και εκείνοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στην περιοχή τους, να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα διατυπώνοντας την επιθυμία τους να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του κινήματος.

Από το γραφείο Τύπου

Στοιχεία Επικοινωνίας
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fax: 210 6457561

H ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

H «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΩΣ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια της περίφημης «μεταπολίτευσης», πολλές, πάρα πολλές φορές αναρωτηθήκαμε: «Έτσι άραγε πρέπει να είναι η πολιτική ζωή; Ο πολιτικός βίος; Ένας πολιτικός βίος γεμάτος από αλισβερίσια και πάρε-δώσε;»...

Το φαινόμενο δεν είναι ούτε ελληνικό – καθαρά – ούτε τυχαίο. Συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου, με διαφορετικές παραλλαγές. Απλά στην Ελλάδα, από καταβολής ελληνικού κράτους και πολιτείας, η συνδιαλλαγή και η διαπλοκή υπήρξε πολιτικό status. Κι αυτό ξεκίνησε τόσο ωμά και τόσο βίαια, προτού ακόμη καλά-καλά δεν είχε εδραιωθεί η απελευθέρωση, δηλαδή μεσούσης της επανάστασης! Από κεί άλλωστε, ξεκίνησε κι ο ντροπιαστικός εμφύλιος πόλεμος, μεταξύ των διαφόρων φατριών, των κοτσαμπάσηδων και των Φαναριωτών που στην ουσία είχαν καταλάβει τις περισσότερες θέσεις στην επαναστατική κυβέρνηση. Έλληνας σήκωνε το όπλο εναντίον Έλληνα, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια του Τούρκου κατακτητή, εξυπηρετώντας αλλότρια προς το έθνος συμφέροντα.

Περισσότερα...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Κάλεσμα για τη δημιουργία Πατριωτικού Μετώπου

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κόμμα Αρχών και Αξιών και το αποδεικνύει στην πράξη. Ως τέτοιο κόμμα θα πορευθεί έχοντας ως πυξίδα τις διαχρονικές Αξίες και Αρχές του Ελληνισμού.

Περισσότερα...

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ 


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 

ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.......

Μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών
καθιστά το Λαό κυρίαρχο
και εξασφαλίζει την οικονομική και κοινωνική δημοκρατία.
Μόνο ο ενήμερος Λαός και όχι η ευσυγκίνητη μάζα
μπορεί να ασκήσει ορθή πολιτική πράξη.
Η.Μ. 

Περισσότερα...

ΟΧΙ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΤΟ ΝΕΟ ‘ΟΧΙ’ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Την πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω…»

 

Εμείς οι Έλληνες δεν ξεχνούμε

Τιμή και δόξα και εθνική ευγνωμοσύνη πρέπει σε αυτούς που όρισαν να φυλάνε στη ζωή τους τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του Ελληνισμού ποτέ από το χρέος μη κινούντες, αψηφώντας το όποιο κόστος.

 Οι εθνικοί ήρωες μας δείχνουν τον δρόμο του χρέους και του καθήκοντος. Οι ήρωες και οι μάρτυρες των εθνικών αγώνων δεν είναι κειμήλια ξεχασμένα. Μας οδηγούν να γράψουμε ένα νέο ‘ΟΧΙ’.

Τις ημέρες αυτές η σκέψη μας στρέφεται με ευγνωμοσύνη στους ηρωικούς αγωνιστές όλων των εθνικών αγώνων. Τους υπέροχους αυτούς δοκιμαστές οι οποίοι διαφύλαξαν με τη ζωή τους την κοινωνική διαθήκη προαιώνιων αγώνων του ελληνικού έθνους, αγωνιζόμενοι για την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία.

Σήμερα προσερχόμεθα  ενώπιον τους γονυκλινείς με ευλάβεια όλες οι γενιές των Ελλήνων, προσκυνητές των ιερών αγώνων του έθνους, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι τίποτα ιερότερο δεν υπάρχει πάνω από την Πατρίδα.

Περισσότερα...

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η χώρα βρίσκεται στη δυσκολότερη περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Όλα βρίσκονται σε κρίση και όλα είναι κρίσιμα. Αναζητούμε σταθερές που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε μετά από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Να συνεχίσουμε σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο και μεταβαλλόμενο διεθνές τοπίο. Εμείς συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε διαχρονικές αξίες αλλά και να εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση στα ιδανικά της πατρίδας.

Η απάντηση στην κατασκευασμένη κρίση είναι η δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και η φιλοσοφία μας πρώτα και πάνω από όλα και όλους η ΕΛΛΑΔΑ.

Περισσότερα...

Για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ βασικός πυλώνας η οικογένεια

Για μια Ελλάδα Αξιών και Αρχών

βασικός πυλώνας η οικογένεια

και η κοινωνική αλληλεγγύη

 

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Δημογραφικό και Μεταναστευτικό απειλούν την ύπαρξή μας ως χώρας, λαού, φυλής, έθνους

Η οικογένεια αποτελεί πηγή οικονομικής ευημερίας καθώς και πηγή κοινωνικής αλληλεγγύης, όταν μάλιστα και οι δύο γονείς έχουν την δυνατότητα να ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα.

Επιτέλους οι πολιτικοί, τα κόμματα και οι εκάστοτε κυβερνήσεις, πρέπει να καταλάβουν ότι η ΣΤΗΡΙΞΗ της οικογένειας αποτελεί πρώτο στόχο εθνικής προτεραιότητας. Το κράτος πρέπει τώρα να εντάξει τη διάσταση «οικογένεια» στις οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές του και να προωθήσει μια βιώσιμη οικογενειακή πολιτική με βάση τα παραδείγματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση χρειάζεται να προβλέπει το μέλλον και συγχρόνως να το καθιστά εφικτό. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται να καταβληθούν προσπάθειες ώστε να δοθεί στους πολίτες νέα πίστη στο μέλλον μέσα από την οικογένεια.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 8

Go to top