ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ''ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ '' ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ''

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ.

  • Επανασχεδιασμός της αμυντικής στρατηγικής της χώρας προσαρμοσμένης στα νέα παγκόσμια δεδομένα και την νέα τεχνολογία.
  • Πλήρης αποκατάσταση των αποδοχών των υπηρετούντων και των αποστράτων κατ’ αρχήν στο ύψος των προ των μνημονίων επιπέδων.
  • Δημιουργία ανώτατης στρατιωτικής ακαδημίας στην οποία θα υπάγονται οι στρατιωτικές σχολές όλων των βαθμίδων με σύγχρονη αναβάθμιση του περιεχομένου των σπουδών.
  • Αναβάθμιση των κριτηρίων επιλογής των υποψήφιων μαθητών, οι οποίοι θα εισάγονται με εξετάσεις που θα διεξάγει η Ανώτατη Στρατιωτική Ακαδημία και όχι μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις.
  • Αξιοκρατία στην εξέλιξη και συνεχή αξιολόγηση και εκπαίδευση των στελεχών σε σχολές του εσωτερικού και του εξωτερικού. Περισσότερα...

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Για μια Ελλάδα Αρχών και Αξιών...
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Για μια νεα ελλαδα αρχών και αξιών ας ξεκινήσουμε από την παιδεία.
Ξεκινάμε τη νέα Ελλάδα από την παιδεία. Οι νέοι θα έχουν τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο στη νέα Ελλάδα που όλοι μαζί θα χτίσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Βασικές Αρχές
Η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της παρέχεται δωρεάν. Η αρμονική συνεργασία δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης μπορεί να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ τα προγράμματα για την παιδεία έχουν βασικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης και την παροχή σε όλους τους νέους και όλους τους πολίτες ίσων ευκαιριών ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής και την οικονομική τους κατάσταση.

Στόχος όλων των προγραμμάτων για την παιδεία είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχίζεται αδιάλειπτα. Δεν νοείται για μας στα πλαίσια της εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη η απουσία του ρόλου της εκπαίδευσης και της επιστημονικής έρευνας.

Οι βασικοί στόχοι της πολιτικής για την παιδεία και την επιστήμη καθορίζονται ως εξής:

Περισσότερα...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

Το αυθεντικό Κίνημα Πολιτών χρειάζεται τη συμμετοχή ΟΛΩΝ.

Ας κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Μαζί θα χτίσουμε την «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»

της ελπίδας

της δικαιοσύνης

της αξιοκρατίας

της δημοκρατίας

της αλληλεγγύης.

Για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ σε μια άλλη ΕΥΡΩΠΗ Λαών κυρίαρχων και όχι κυριαρχούμενων.

Σε μια ΕΥΡΩΠΗ Δημοκρατική – Δίκαιη – Αλληλέγγυα.

Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Ελάτε μαζί μας να ενώσουμε τις γνώσεις μας, την πείρα  μας, την εργατικότητά μας, την αγάπη μας για τον συνέλληνα και την Πατρίδα μας.

Είμαστε ένα Κίνημα Πολιτών, εργαζόμενων, με αξίες και αρχές. Θέλουμε να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να επανιδρύσουμε το Κράτος και να χτίσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Σας θέλουμε μαζί μας, είμαστε κάποιοι από σας.

Για εμάς πάνω από όλα και όλους το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας.

Σας περιμένουμε…

Έλα μαζί μας, το Δημοκρατικό Κίνημα Πολιτών σε χρειάζεται…… Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Για μια Ελλάδα Αξιών και Αρχών
βασικός πυλώνας η οικογένεια
και η κοινωνική αλληλεγγύη

Το Δημογραφικό απειλεί την ύπαρξή μας ως χώρας, λαού, φυλής, έθνους.

Η οικογένεια αποτελεί πηγή οικονομικής ευημερίας καθώς και πηγή κοινωνικής αλληλεγγύης, όταν μάλιστα και οι δύο γονείς έχουν την δυνατότητα να ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα.

Επιτέλους οι πολιτικοί, τα κόμματα και οι εκάστοτε κυβερνήσεις, πρέπει να καταλάβουν ότι η ΣΤΗΡΙΞΗ της οικογένειας αποτελεί πρώτο στόχο εθνικής προτεραιότητας. Το κράτος πρέπει τώρα να εντάξει τη διάσταση «οικογένεια» στις οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές του και να προωθήσει μια βιώσιμη οικογενειακή πολιτική με βάση τα παραδείγματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση χρειάζεται να προβλέπει το μέλλον και συγχρόνως να το καθιστά εφικτό. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται να καταβληθούν προσπάθειες ώστε να δοθεί στους πολίτες νέα πίστη στο μέλλον μέσα από την οικογένεια.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν ένα τόσο δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, ούτε να αναβάλλουν την πραγματοποίηση των όποιων σχεδίων τους για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών.

Περισσότερα...

Η γενοκτονία του ελληνισμού

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ !!!

Η γενοκτονία του ελληνισμού που επιχειρήθηκε ΤΟΤΕ και επιχειρείτε και ΣΗΜΕΡΑ κρατά στην καρδιά μας αναμμένη τη φωτιά με την ελπίδα ότι η ώρα δεν θα αργήσει ...!!!

Περισσότερα...
Go to top