ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

simea

 

Η παραγωγική βάση της χώρας καταρρέει. Ο λαός στην ανεργία. Οι συνταξιούχοι στη φτώχεια και στη ζητιανιά. Οι νέοι οδηγούνται στο περιθώριο και στην ξενιτιά. Τα φουγάρα σβήνουν και χιλιάδες επιχειρήσεις κατεβάζουν ρολά. Η οικονομική ασφυξία και η πλήρης έλλειψη ρευστότητας πνίγουν κάθε σκέψη για επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Η λύση δεν πρόκειται να δοθεί ούτε με την υπογραφή των μνημονίων, ούτε με τα μεσοπρόθεσμα, ούτε με την άγρια φορολογία, ούτε με τον συνεχή δανεισμό.

Η λύση είναι μια, επενδύσεις και ανάπτυξη. Μόνον έτσι μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο και να δημιουργήσουμε μια νέα οικονομία σε μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο θεσμός της οικογένειας βάλλεται από παντού. Τα παιδιά αποτελούν τεκμήριο προς φορολόγηση. Το σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει και οι πολίτες βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Η παιδεία πνέει τα λοίσθια. Η δικαιοσύνη και οι ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε συνεχή υποβάθμιση με συνέπεια η ψυχολογία των λειτουργών τους να βρίσκεται στο χειρότερο σημείο. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Ούτε στα πιο εφιαλτικά μας όνειρα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Οι ευθύνες είναι εξ ολοκλήρου δικές μας. Δεν μας φταίει κανείς. Φταίνε οι λανθασμένες επιλογές μας.

Η κοινωνία μοιάζει με χειροβομβίδα απασφαλισμένη. Η ανυπαρξία κρατικών δομών και έλλειψη στρατηγικής έχουν μετατρέψει την οικονομία σε ακυβέρνητο σαπιοκάραβο στον ωκεανό. Έχουν παραδώσει την οικονομία της χώρας, το εμπόριο και κάθε επιχειρηματικότητα σε λαθρομετανάστες, σε πλανόδιους αθίγγανους και παλιατζήδες.

Πρωτογενής, δευτερογενής και τριτογενής τομέας της οικονομίας σε πλήρη παράλυση και αδιέξοδο. Οι επενδύσεις και η ανάπτυξη μόνο στα λόγια. Είναι ανεπαρκείς και ανίκανοι και εθνικά επικίνδυνοι και οδηγούν το λαό και τη χώρα κατευθείαν πάνω στον τοίχο.

Το δημογραφικό είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εθνικός εφιάλτης και το μεταναστευτικό ο υπ’ αριθμόν ένα εθνικός κίνδυνος. Η χώρα βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Ο λαός ζαλισμένος δεν ξέρει κατά που να κάνει. Το σάπιο σαθρό και προδοτικό παλαιοκομματικό σύστημα καταστρέφει τους αγώνες και τις προσπάθειες πολλών γενεών Ελλήνων.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ σας καλεί σε μια προσπάθεια εθνική, πατριωτική που πρέπει να είναι συλλογική. Με πρωτοπόρα την νεολαία, δίνοντας ρόλο και λόγο στους νέους, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα είναι με στοργή και αγάπη κοντά στον Έλληνα και στην Ελληνίδα, στηρίζοντας όχι με λόγια αλλά με πράξεις το θεσμό της οικογένειας, τη δικαιοσύνη, τις Ένοπλες Δυνάμεις.

ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. Θέλουμε να βασίζεται σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και σε ότι μας φέρνει κοντά. Χωρίς φόβο, χωρίς ΜΑΤ, χωρίς ανεργία, χωρίς φτώχεια, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαπλεκόμενα, χωρίς κουκούλες, χωρίς βία, χωρίς πελατειακές σχέσεις, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς συντεχνίες. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μόνον έτσι ονειρευόμαστε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας. Αν δεν αλλάξουμε τώρα, τρέχουμε κατευθείαν πάνω στον τοίχο.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στο Πατριωτικό Εθνικό Προσκλητήριο για την Ελλάδα μας. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

Go to top