Αδιέξοδα δημιουργεί η ολιγαρχία και όχι η Δημοκρατία

 

Η άβουλη, ανίκανη και απολύτως τραγική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, συνεπικουρούμενη από μία κατώτερη των περιστάσεων αντιπολίτευση, η οποία διαφωνεί αλλά και συμφωνεί με την οικονομική και κοινωνική εφαρμοσθείσα πολιτική, έχουν οδηγήσει σε ένα καταφανέστατο αδιέξοδο την χώρα.

Αυτοί που κυβερνούν ωσεί παρόντες και εκείνοι που έχουν αρχίσει να σκέφτονται τύπους συγκυβέρνησης των δύο μεγάλων πολιτικών σχηματισμών, συνεχίζουν να επιτείνουν το ουσιαστικό πρόβλημα της Ελλάδας, που είναι καθαρά πολιτικό. Ανίκανοι να χειριστούν τα του οίκου τους, πρόθυμοι να αποφύγουν κάθε ευθύνη τους είτε προσωπική είτε θεσμική, έχουν μεταβάλει την χώρα σε χώρο και ετοιμάζουν για τους πολίτες την απόλυτη εξαθλίωση.

 

Η Νέα Ελλάδα καταδικάζει σήμερα αυτές τις πρακτικές και δεσμεύεται να σύρει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους πρόθυμους του διασυρμού της πατρίδας μας. Η λύση δεν βρίσκεται σε οικονομικά μεγέθη, αλλά στην πολιτική αποφασιστικότητα να υπερασπισθεί το δίκαιο και το ηθικό μα πάνω από όλα να αποκατασταθεί η τρωθείσα αίγλη της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης και να κατανοήσουν τις στημένες προ-επιλογές που το σάπιο υπάρχον πολιτικό σύστημα διαθέτει και προβάλει, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωσή του εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Η δημοσιονομική και πολιτική κρίση μεταφέρθηκε στους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν τα κλεμμένα. Και όποιος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν κλεμμένα, είναι ένας από αυτούς που φρόντισαν να αγορασθούν πανάκριβα αεροπλάνα με σημαντικότατες ελλείψεις, πανάκριβα άρματα μάχης με προβλήματα στην θωράκιση, πανάκριβα πρωτότυπα υποβρύχια που γέρνουν, πανάκριβες γέφυρες και δρόμους που θα έπρεπε να μην έχουν άσφαλτο, αλλά χρυσάφι…

Το άρρωστο υπάρχον πολιτικό σύστημα προσπαθεί να δημιουργήσει εκ νέου εκβιαστικά διλήμματα προς τους πολίτες, αναφέροντας συγκυβερνήσεις. Αποφεύγουν να αφήσουν τον Ελληνικό λαό να τοποθετηθεί μέσα από εκλογές. Αυτοπροτάσσονται ως λύση εκείνοι που επί 35ετία εναλλασσόμενοι στην εξουσία έχουν εξευτελίσει επανειλημμένως την χώρα! Αποτελεί ύστατο θράσος ο κλέφτης και ο ψεύτης, ο υπεύθυνος των δεινών σου, να σου ζητάει να του επιτρέψεις να γίνει δήμιός σου! Η λογική προτάσσει να τους αρνηθούμε την εκτέλεσή μας.

Η Νέα Ελλάδα επισημαίνει τόσο τον εκβιασμό όσο και το νέο προτεινόμενο αδιέξοδο. Οι λύσεις δεν υπάρχουν και ούτε ποτέ θα μπορέσουν να εφαρμοστούν από τους ηθικούς (και όχι μόνο) υπεύθυνους. Οι λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν από ανθρώπους (και όχι επαγγελματίες πολιτικούς) που και θέλουν και μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί.

Η Νέα Ελλάδα δεν ήρθε για να χαϊδέψει αυτιά, ούτε για να λειτουργήσει ως βαλβίδα εκτόνωσης των πολιτών και να ενισχύσει το «διαίρει και βασίλευε» που λατρεύει να εφαρμόζει η εκάστοτε εξουσία. Η Νέα Ελλάδα ήρθε για να προτείνει λύσεις από τους πολίτες για τους πολίτες, λύσεις που αποφεύγει να συζητήσει το υπάρχον πολιτικό καθεστώς. Γι αυτό και καλούμε τους Έλληνες να συνδράμουν στον αγώνα μας, που είναι και αγώνας επιβίωσης της πατρίδας μας. Εάν δεν αντισταθούμε οργανωμένα κα συντεταγμένα σήμερα, τότε αύριο δεν θα έχουμε τίποτε να υπερασπιστούμε, αφού θα μας έχουν πάρει τα πάντα… και δεν θα μας έχει απομείνει ούτε πατρίδα!

Επικοινωνία
fax: +30 2106457561
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

Go to top