Η κυβερνητική αναλγησία συνεχίζεται

 

 

 

Η κυβερνητική αθλιότητα και αναλγησία σε βάρος του λαού συνεχίζεται. Έτρεξαν να ψηφίσουν τον όλεθρο των πολιτών, όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πειθήνια όργανα της καταστροφικής κυβέρνησης Παπανδρέου, μη έχοντας καμία απολύτως επικοινωνία με την κοινωνία, ενώ τις τελευταίες ημέρες ψέλλιζαν πως θα αρνηθούν να στηρίξουν εκ νέου την καταστροφή των Ελληνικών νοικοκυριών, τελικά αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά ψεύτες και ακολούθησαν την πεπατημένη οδό του αυτοεξευτελισμού τους.

Η Νέα Ελλάδα, ένα κόμμα πολιτών που μάχεται για τα δίκαια της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών, δεσμεύεται να εγκαλέσει ποινικά όλους αυτούς που παραδίδουν την χώρα στην εξαθλίωση προκειμένου να μην απολέσουν την καρέκλα τους.

Η Νέα Ελλάδα, ως κόμμα αξιών και αρχών, δεσμεύεται πως τα εγκλήματα που συντελούνται δεν θα μείνουν ατιμώρητα και όσοι χθες, σήμερα και αύριο ενήργησαν ή ενεργήσουν κατά των συμφερόντων της χώρας, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και καταπατώντας τα δικαιώματα των πολιτών, θα γνωρίσουν την Δικαιοσύνη από την οποία σήμερα κρύβονται χάριν της βουλευτικής τους ασυλίας.

Η Νέα Ελλάδα, καλεί και θα συνεχίσει να καλεί τους Έλληνες πολίτες, να συμπεριληφθούν στις τάξεις της και να αντιπαραταχθούν στον σχεδιασμένο όλεθρο που φέρνει η τραγική κυβέρνηση ενός εξαφανισμένου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου που ρέπει ανοιχτά προς τον φασισμό.

Η Νέα Ελλάδα είναι εδώ και θα δώσει τον αγώνα που επιβάλλεται υπέρ της πατρίδας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top