Δεν αναγνωρίζουμε τις δεσμεύσεις του Παπανδρέου

 

 

Η Νέα Ελλάδα, θέλοντας να γνωστοποιήσει το γενικό πλαίσιο της πολιτικής της τοποθέτησης στα όσα μέχρι τώρα, αλλά και σήμερα βιώνει η χώρα, θέλει να τονίσει πως δεν αναγνωρίζει καμία δέσμευση, καμία υπογραφή, κανένα μέτρο στο οποίο έχει προχωρήσει η αντισυνταγματικά κινούμενη μνημονιακή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Η Νέα Ελλάδα, έχοντας σαν στόχο την προστασία των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και την ταυτόχρονη προστασία των Ελλήνων πολιτών και της Ελληνικής Οικονομίας, δηλώνει πως θα εργάζεται και θα συνεχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση της άσκησης πίεσης για την δημιουργία μίας ανεξάρτητης Ελλάδας, με δημοκρατικό και όχι ολιγαρχικό πολίτευμα.

Η Νέα Ελλάδα πιστεύει πως ο εθνικός πλούτος αυτή τη στιγμή δωρίζεται σε τράπεζες και οικονομικά συμφέροντα που έχουν στοχοποιήσει την πατρίδα μας και που αποκομίζουν τεράστια οφέλη μέσα από την στήριξη μίας κυβέρνησης που δεν έχει εδώ και καιρό την στήριξη των πολιτών, ενώ έχει απωλέσει οποιοδήποτε πολιτικό, ιδεολογικό και ηθικό έρεισμα…

Αυτή η κυβέρνηση, αυτό το πολιτικό σύστημα που σιωπηλά την στηρίζει, πρέπει να παυθούν κα η χώρα να περάσει στο επόμενο στάδιο, της απαγκίστρωσής της από την θανατηφόρα αγκαλιά των «φίλων» και «εταίρων» της. Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται στην τιμωρία όσων εξέθεσαν την χώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα, είτε για προσωπικό τους συμφέρον είτε λόγω δεσμεύσεών τους απέναντι σε τρίτους.

Η Νέα Ελλάδα προειδοποιεί την κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά και τους βουλευτές και τα υπόλοιπα στελέχη του κυβερνητικού μηχανισμού, πως πλησιάζει η ώρα που θα «κάνουν ταμείο» απέναντι στον Ελληνικό λαό. Και το ταμείο τους είναι ήδη ελλειπές…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

Go to top