Όταν ο φασισμός πέσει στον γιακά…

 

 

 Η κυβέρνηση Παπανδρέου σαφέστατα δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Η στάση του υπουργού Άμυνας κ. Μπεγλίτη, έναντι των απόστρατων αξιωματικών, στους οποίους απευθύνθηκε ωσάν αυτοί να ήταν τραμπούκοι κουκουλοφόροι, και η ανεπίτρεπτη φράση του κ. Μπεγλίτη «θα τους πατάξω», αποδεικνύουν πως στις κυβερνητικές τάξεις όχι μόνο δεν υπάρχει κοινή λογική, αλλά αρχίζει να διαφαίνεται δια γυμνού οφθαλμού η τάση εφαρμογής φασιστικών μεθόδων από τα όργανα της κυβέρνησης και δη τους υπουργούς της.

 

Η Νέα Ελλάδα όχι μόνο καταδικάζει τις πρακτικές εκφοβισμού που ακολουθεί ο Υπουργός Άμυνας έναντι των αποστράτων αξιωματικών, αλλά δεσμεύεται στο να εγκαλέσει στη Δικαιοσύνη τον κύριο Μπεγλίτη, όταν αυτός θα απαλλάξει την χώρα από την παρουσία του στην πολιτική.

Όμως, η Νέα Ελλάδα, υπόσχεται ταυτόχρονα πως θα πετάξει με τις κλωτσιές εκείνους τους αξιωματικούς που σιτιζόμενοι από τον κομματισμό τους, υπηρετούν το κόμμα και όχι την πατρίδα και εργάζονται εις βάρος των συμφερόντων των συναδέλφων τους στρατιωτικών (νέων και παλαιών), τους οποίους και αφήνουν ανυπεράσπιστους απέναντι στις παράξενες διαθέσεις της μνημονιακής κυβέρνησης Παπανδρέου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top