Εθνικά επικίνδυνος ο Γιώργος Παπανδρέου

 

 

 

Η προκλητικότητα του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίστηκε και αυτή τη φορά από τα Σκόπια «παρέδωσε» την Μακεδονία στον περιχαρή Νίκολα Γκρούεφσκι. Ο τούρκος πρωθυπουργός δεν διστάζει να προκαλεί την Ελλάδα, αφού έχει κατανοήσει πλήρως πως απέναντί του υπάρχει ένας σκιώδης πρωθυπουργός, ανίκανος να διαχειριστεί την πολιτική του επιβίωση και φυσικά ανίκανος να αντιμετωπίσει και οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Η μυστηριώδης «ανεκτικότητα» του Γιώργου Παπανδρέου έναντι προκλήσεων που δέχεται η Ελλάδα από την Τουρκία, αλλά και από άλλες πολύ μικρότερες χώρες όπως τα Σκόπια, δημιουργεί πλήθος ερωτημάτων αλλά και αυτόματων απαντήσεων για τους στόχους που έχει θέσει στα εθνικά ζητήματα ο πρωθυπουργός της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα καταδικάζει την ενδοτική και κρυφή πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, τόσο στα βόρεια σύνορά μας, όσο και στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Στην Κύπρο, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η απουσία της Ελλάδας είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, αφού ενώ η Τουρκία προκαλεί με τα πολεμικά της πλοία, η Ελλάδα είναι απούσα ενώ έχει τον ρόλο της εγγυήτριας δύναμης!

Επειδή στην πολιτική τίποτε δεν είναι τυχαίο κι επειδή στην εθνική πολιτική τίποτε δεν θα πρέπει να μένει έωλο, η Νέα Ελλάδα επισημαίνει την επικινδυνότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου στον χειρισμό που επιδεικνύει στα εθνικά θέματα.

Η Νέα Ελλάδα θέλει να επισημάνει πως η εγκληματική αδιαφορία του Γιώργου Παπανδρέου δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη και να αιτιολογηθεί με την φράση «πολιτική τιμωρία».

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται πως με την δύναμη των Ελλήνων πολιτών θα ασκήσει μέγιστη πίεση ώστε όσοι μειώνουν ή εκθέτουν την πατρίδα μας καθ’ οιοδήποτε τρόπο, να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές τους ευθύνες σε Ειδικά Δικαστήρια με πολίτες στη θέση των ενόρκων. Το παραμύθι των πολιτικών ευθυνών έχει προ πολλού τελειώσει. Από εδώ και πέρα υπάρχουν ποινικές ευθύνες με χαρακτηριστικά εγκλημάτων κατά του έθνους και θα αντιμετωπιστούν αλλά και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει όσοι συμμετέχουν σε σχεδιασμούς εις βάρος της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα θέλει να θυμίσει στους νέο-πατριώτες του Γιώργου Παπανδρέου πως τα ψέματα τελείωσαν. Από δω και πέρα θα μάθουν πως η αλήθεια είναι σκληρή για όσους την κρύβουν ή την παραποιούν.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top