Καμία διαπραγμάτευση με τους τρομοκράτες μας

 

 

Καμία διαπραγμάτευση

με τους τρομοκράτες μας

Καμία διαπραγμάτευση με εκείνους που επιβάλλουν την οικονομική τρομοκρατία στην Ελλάδα.

Καμία διαπραγμάτευση με εκείνους που εργάζονται για την εφαρμογή του σχεδίου ταπείνωσης της χώρας μας.

Καμία διαπραγμάτευση με όσους συναινούν σιωπηλά στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Η Νέα Ελλάδα διακηρύσσει πως δεν σκοπεύει να έχει καμία διαπραγμάτευση με εκείνους που θέλουν να αγοράσουν μία ολόκληρη χώρα, αφού εξασφάλισαν την εξαγορά των συνειδήσεων και την σιωπή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η πατρίδα μας δεν έχει μάθει να διαπραγματεύεται και ούτε έχει μάθει να παραδίδεται σε όσους της επιτίθενται. Εάν οι οικονομικοί δολοφόνοι επιθυμούν «σκληρό παιχνίδι» θα το έχουν.

Η Νέα Ελλάδα σκοπεύει να θέσει τους όρους της στους λογιστές των διεθνών τραπεζιτών, στους λογιστές των διεθνών λαμογιών, των χρηματιστών και τους υπηρέτες των ολετήρων εθνών. Εμείς θα θέσουμε τους όρους, και εάν θέλουν οι δολοφόνοι λαών ας τους κάνουν πράξη.

Η πατρίδα μας ποτέ δεν είχε να χάσει τίποτε πέρα από την αξιοπρέπειά της. Μια χούφτα γης, με πολύ νερό και έναν καταγάλανο ουρανό έχουμε να προασπίσουμε απέναντι στα κοράκια των πολυεθνικών. Ο πρωθυπουργεύων bookerή dealerμίλησε για πόλεμο και -όχι τυχαία- ξέχασε να αναφέρει τους εχθρούς της πατρίδας μας.

Η Νέα Ελλάδα κηρύσσει, λοιπόν, τον πόλεμο σε όσους πολεμούν την πατρίδα μας, σε όσους εποφθαλμιούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία των πολιτών. Και σε αυτόν τον πόλεμο καλεί τους Έλληνες που θέλουν να αντισταθούν και να παλέψουν για όσα θέλουν να τους αρπάξουν. Αφού κάποιοι μας κήρυξαν τον πόλεμο, ας πολεμήσουμε… Κι αυτοί ας σκεφτούν τι θα χάσουν, γιατί είναι βέβαιο πως θα χάσουν… και ίσως πολλά περισσότερα από όσα υπολογίζουν.

Και φυσικά, η Νέα Ελλάδα θυμίζει πως δεν αναγνωρίζει τίποτε απολύτως από όλα όσα οι σύγχρονοι νενέκοι και Τσολάκογλου υπέγραψαν. Οι υπογραφές των υπαλλήλων είναι άκυρες μπροστά στην υπογραφή και την θέληση του Ελληνικού λαού.

 

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»

Go to top