Κλέβουν τους πολίτες, καταστρέφουν την χώρα

 

 

Κλέβουν τους πολίτες,

καταστρέφουν την χώρα

Οι ανίκανοι να δημιουργήσουν, ικανοί μόνο στο να καταστρέφουν, μαθημένοι να παίρνουν από τα έτοιμα για να εξασφαλίζουν την πολιτική τους επιβίωση, αντί να αναπτύξουν αποφάσισαν να καταστρέψουν μετά την οικονομία του κράτους και την τσέπη των πολιτών.

Παρά τους παλικαρισμούς απέναντι στην τρόικα, παρά τις φωνές ενοχικής τους διαμαρτυρίας, οι κυβερνώντες περνούν στο επόμενο στάδιο της καταστροφικής τους ύπαρξης και του πολέμου που έχουν κηρύξει τους πολίτες της χώρας. Η μείωση των μισθών στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα αποκαλύπτει την απόλυτη αναλγησία της μνημονιακής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

Η Νέα Ελλάδα όχι μόνο καταδικάζει, αλλά και καταδεικνύει την καταστρεπτική σκοπιμότητα και την παρανομία σύσσωμης της κυβέρνησης Παπανδρέου, που τολμά να βυθίσει ακόμη περισσότερο στην εξαθλίωση τους Έλληνες, που τολμά να καταπατήσει γι ακόμη μία φορά το Σύνταγμα της χώρας και που τολμά να μεταβάλλεται σε μία κυβέρνηση που ελάχιστα –αν όχι καθόλου- απέχει από την εκτροπή του πολιτεύματος σε χούντα.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται στην επαναφορά όλων των κεκτημένων και όλων των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών. Η αξιοπρέπεια ενός πολίτη δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο διαβούλευσης των ανίκανων να υπερασπίσουν την προσωπική τους αξιοπρέπεια. Ήρθε ο καιρός οι ανεύθυνοι να ετοιμάζονται να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται να επιδιώξει την παραδειγματική τιμωρία των πολιτικών που σύρουν την χώρα στο χάος με αντάλλαγμα την ικανοποίηση της προσωπικής τους ματαιοδοξίας. Η κυβέρνηση Παπανδρέου κινείται εκτός νομιμότητας, εκτός Συντάγματος και πέραν πάσης ηθικής. Και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από όλους τους Έλληνες.

Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

Go to top