Τα ΜΑΤ κατέλυσαν τη δημοκρατία με εντολές της κυβέρνησης

 

 

 

Τα ΜΑΤ κατέλυσαν τη δημοκρατία

με εντολές της κυβέρνησης

Στην Ελλάδα του μνημονιακού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και των βουβών υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων που συνενοχικά συμμετέχουν σε μία εξαμβλωματική δημοκρατία που όζει πλέον από ακραία φασιστικά χαρακτηριστικά, διαπιστώνουμε πως το πολίτευμα της χώρας καταλύεται από ένστολους που προστατεύουν μία χούντα. Τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό αποφάσισε να ακολουθήσει και ο τραγικός Υπουργός Προστασίας Πολίτη, ο οποίος φέρει βαρύτατες πολιτικές και κυρίως νομικές ευθύνες για τα όσα διαδραματίστηκαν κατ’ επανάληψη επί της υπουργίας του εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των δημοσιογράφων.

Η Νέα Ελλάδα γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, συμπαρίσταται και δεσμεύεται στην επίλυσή τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να αποδεχτεί συμπεριφορές πέραν του νόμου, που γίνονται με την κάλυψη της σημερινής παράνομης κυβέρνησης.

Η Νέα Ελλάδα όχι μόνο καταδικάζει τις αλητήριες συμπεριφορές των ένστολων ανδρών των ΜΑΤ, αλλά δεσμεύεται να καρατομήσει το σύνολο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και όλους όσους «κατόπιν εντολών» συμπεριφέρονται προκλητικά και χτυπούν απρόκλητα τους Έλληνες πολίτες. Μόνο η παραδειγματική τιμωρία των χρήσιμων ηλιθίων της χούντας του ΠΑΣΟΚ θα καταστεί ικανός κυματοθραύστης που θα εμποδίσει παρόμοιες φασιστικές συμπεριφορές από την ΕΛ.ΑΣ.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες να προετοιμάζονται για μία περίοδο που θα σημαδέψει την ιστορία της πατρίδας μας και θα αποτελέσει απαύγασμα αναλγησίας και βαρβαρότητας της κοινοβουλευτικής πολιτικής άρχουσας διαπλεκόμενης τάξης.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

 

 

 

Go to top