Στα μουλωχτά δίνουν το Αιγαίο οι ραγιάδες της κυβέρνησης

 

 

 Στα μουλωχτά δίνουν το Αιγαίο

οι ραγιάδες της κυβέρνησης

Στα βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων βρίσκεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Ακολουθεί πιστά την πολιτική της ανυπαρξίας, σε οτιδήποτε σχετικό με τα Ελληνοτουρκικά και τις προκλητικές θαλάσσιες και εναέριες παραβιάσεις πολεμικών πλοίων και μαχητικών αεροσκαφών της γείτονος.

Για μία ακόμη φορά τουρκικό πολεμικό πλοίο κόντεψε να «δέσει» στον Πειραιά, ενώ η κυβέρνηση ωσεί παρούσα έχει επωμισθεί τον ρόλο του θεατή, δίνοντας χώρο στην Άγκυρα να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει και φυσικά καταδικάζει τις πρακτικές μηδενικού εθνικού ενδιαφέροντος της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και ευελπιστεί πως οι Έλληνες πολίτες κατανοούν τον βαθμό επικινδυνότητας που έχουν οι σημερινοί κυβερνώντες, αλλά και την ικανότητα ή και την θέλησή τους να ανταποκριθούν επαρκώς στα εθνικά τους καθήκοντα.

Η Νέα Ελλάδα υπενθυμίζει στο τσίρκο Παπανδρέου πως η Ελλάδα έχει σύνορα και αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με όσους γελωτοποιούς σήμερα βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας και την οδηγούν σε ναυάγιο. Η καταβαράθρωση των πολιτικών θεσμών αποτελεί ευθύνη τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ανίκανοι να προσφέρουν εθνικές υπηρεσίες, έχουν εκθέσει την πατρίδα μας σε κινδύνους απώλειας εθνικής κυριαρχίας, αλλά και εθνικού χώρου.

Η Νέα Ελλάδα τονίζει πως κανείς από τους υπεύθυνους πολιτικούς δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τις ευθύνες του και θα αποδώσει προς τον Ελληνικό λαό στο ακέραιο όσα του χρωστάει. Και, δυστυχώς για τους υπάρχοντες πολιτικούς, υπάρχουν χρέη που δεν μπορούν να αποπληρωθούν με κανέναν τρόπο…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top