Κυβέρνηση αθλίων και… μέτρων

 

 

Μήπως πρέπει να τους πάρουμε εμείς τα μέτρα;

Η κυβέρνηση του κατ’ όνομα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του παρά φύση πρωθυπουργού Βαγγέλη Βενιζέλου συνεχίζει να ανακοινώνει μέτρα και να εμπαίζει τους πολίτες της Ελλάδας λέγοντάς τους πως το κάνει για το… καλό τους!

Μέτρα, μέτρα και ξανά μέτρα. Και το έλλειμμα μεγαλώνει, το χρέος γίνεται μεγαλύτερο και η διεθνής αξιοπιστία της χώρας καθημερινά κατακρημνίζεται. Ο λόγος, φυσικά, είναι απλός. Ανίκανοι κυβερνήτες που θέλουν να κρύψουν συμφωνίες που υπέγραψαν, δεν μπορούν να εμφανιστούν ως αξιόπιστοι ούτε στους εκβιαστές, αλλά ούτε και στους πολίτες της χώρας που εκτελούν ως άριστα εκπαιδευμένοι οικονομικοί δολοφόνοι.

Η παραβατικότητα της ανθυποκυβέρνησης της τρόικας έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο και συνεχίζει απροκάλυπτα να βιάζει τους νόμους αλλά και την κοινή λογική. Ωχριούν οι διεθνείς δικτάτορες μπροστά στην καταστροφική μανία της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία σε δύο μόλις χρόνια κατόρθωσε να διαλύσει ένα κράτος, να βγάλει στο σφυρί μία ολόκληρη χώρα και να εκθέσει στον μέγιστο βαθμό την τιμή και την υπόληψη όλων των Ελλήνων πολιτών.

-        Μήπως ήρθε η ώρα να τους πάρουμε εμείς, οι πολίτες, τα μέτρα και να τους στείλουμε εκεί όπου ο νόμος απαιτεί;

 

-        Μήπως, επιτέλους, πρέπει εμείς οι πολίτες να κινηθούμε ως πολιτικά όντα και να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική μανία των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας;

 

-        Μήπως ήρθε η στιγμή που πρέπει να συσπειρωθούμε απέναντι στο κοινό για όλους μας κίνδυνο που απειλεί να μας εξαθλιώσει και να μας μετατρέψει σε σύγχρονους σκλάβους της παγκοσμιοποίησης;

 

-        Μήπως επιτέλους, πρέπει να σταθούμε απέναντι στο θηρίο που απειλεί να μας κατασπαράξει ως έθνος, να μας υποδουλώσει ως λαό και να μας συνθλίψει ως πολίτες;

Η Νέα Ελλάδα είναι εδώ και περιμένει όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούν μαζί της στον πόλεμο που άνοιξαν κατά των Ελλήνων οι ανθυποκυβερνήτες και θλιβεροί ανιστόρητοι μισέλληνες.

Η Νέα Ελλάδα, η κίνηση απλών πολιτών που μετουσιώθηκε σε δημοκρατικό – πατριωτικό κόμμα που πρώτιστο μέλημα και στόχο έχει την διαφύλαξη του Συντάγματος και των δικαιωμάτων των πολιτών, την εφαρμογή των νόμων και την παραδειγματική τιμωρία των σύγχρονων νενέκων, την διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας, τολμά να σηκώσει ανάστημα και να κοιτάξει κατάματα τους πρωταίτιους και εκτελεστές του σχεδίου καταστροφής της πατρίδας, υποσχόμενη πως τον τελευταίο λόγο για όλους και για όλα θα τον έχει ο Ελληνικός λαός.

Καλούνται οι Έλληνες να στηρίξουν έμπρακτα με την παρουσία τους εκείνους τους αγώνες που μόλις τώρα ξεκινάμε προκειμένου να τσακίσουμε την αθλιότητα και την ανηθικότητα. Η Ελλάδα αξίζει πολλά περισσότερα από όσα οι άρπαγες σήμερα την κοστολογούν. Και η αξία της πατρίδας μας δεν μεταφράζεται σε χρήματα, ούτε σε εξουσίες. Εκείνοι που άνοιξαν τον πόλεμο, πολύ σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν την άγνοιά τους να προκαλέσουν τον Ελληνικό λαό. Τότε θα διαπιστώσουν πως το τίμημα της άγνοιάς τους κοστίζει πολύ περισσότερο από τον βραβευμένο δοσιλογισμό τους.

Ας τους πάρουμε εμείς τα μέτρα, πριν αυτοί πάρουν οριστικά τα δικά μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Go to top