Τέλος στα ψέματα. Το Γουδή ανοίγει τις πόρτες του

 

 

 Η ώρα της αλήθειας έφτασε!!

Η κυβέρνηση των προδοτών στο Γουδή

 

Ζούμε τις τελευταίες ημέρες του προδοτικού παλαιοκομματισμού.

Ζούμε τις πιο σκοτεινές ημέρες της ιστορίας μας.

Η τεχνητή κρίση έχει μεταφερθεί κυριολεκτικά στις πλάτες των εργαζομένων.

Τα αλλεπάλληλα μέτρα λιτότητας και η συνεχώς ραγδαία αύξηση της ανεργίας οδηγούν τους πολίτες σε απόγνωση.

Οι μέχρι τώρα αντιδράσεις είναι σποραδικές, καθοδηγούμενες από τους κρατικοδίαιτους και ευτραφείς συνδικαληστές με αποτέλεσμα η προδοτική κυβέρνηση των Παπανδρέου – Βενιζέλου συνεπικουρούμενη από τα λαμόγια, τις μπροστάντζες και τους υπαλλήλους των τοκογλύφων και των τραπεζιτών να περνάει μέτρα εξοντωτικά για τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες, καθώς και να ξεπουλάει τη χώρα δίχως ουσιαστική αντίσταση.

 

Με το πρόσχημα του χρέους και των ελλειμμάτων σαρώνει ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος και τα εργατικά δικαιώματα. Η ευθύνη όλης της αντιπολίτευσης είναι ότι δεν αμφισβήτησε την νομιμότητα και την συνταγματικότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης και την στήριξε ακόμη και με την παρουσία της στη Βουλή, ενώ μπορούσε από την αρχή με το δίλημμα της ψήφισης του μνημονίου να παραιτηθεί σύσσωμη και να δημιουργήσει πολιτική κρίση και άμεση προσφυγή στην ετυμηγορία του λαού.

 

Αντί αυτού με πράξεις και παραλείψεις συναίνεσε στις παράνομες και αντισυνταγματικές πράξεις της κυβέρνησης των προδοτών και υπαλλήλων του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, των τοκογλύφων και συνεργατών των οικονομικών δολοφόνων.

 

Η κυβέρνηση των προδοτών και εντολοδόχων ξένων σκοτεινών δυνάμεων σφετερίστηκε την λαϊκή κυριαρχία, εξαπατώντας προεκλογικά το λαό υπέρ των αφεντικών της.

 

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες συνταγματικές παραβιάσεις που έφτασαν μέχρι την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.

 

Σε αυτό συνέβαλαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΛΑΟΣ – ΔΗΣΥ με νόμους, μνημόνια, μεσοπρόθεσμο, έκτακτες εισφορές, τέλη, εργασιακή εφεδρεία, μείωση αποδοχών συντάξεων, νόμο πλαίσιο ΑΕΙ, ομαδικές απολύσεις και δεν υπάρχει τέλος.

 

Η παραδειγματική τιμωρία όσων συμμετείχαν στην προδοσία της πατρίδας και του λαού θα είναι άμεση. Οι σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή θα παραδοθούν στο λαό, για να τους δικάσει και να τους καταδικάσει στην εσχάτη των ποινών και να γράψει τα ονόματά τους στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου με μελανά χρώματα.

 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρινόμενη στις ιστορικές της ευθύνες θα δράσει άμεσα, ενωτικά, γνήσια πατριωτικά, ανατρεπτικά, καταλυτικά και επαναστατικά υπέρ μιας πατρίδας ελεύθερης και ενός λαού απελευθερωμένου από τα δεσμά της δουλείας.

 

Η ώρα της επανάστασης έφτασε, πατριώτες Έλληνες.

 

Εμπρός, όλοι μαζί.

 

Για την Ελλάδα μας.

 

Για την πατρίδα μας.

 

Για το λαό μας και τα παιδιά μας.

 

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα οδηγήσει τους ενόχους στην αγχόνη και προειδοποιούμε όλους ότι δεν αναγνωρίζουμε καμιά πράξη της κυβέρνησης των προδοτών και του κοινοβουλίου της ντροπής.

 

Καλούμε τα σώματα ασφαλείας και όλους τους ένστολους, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να τιμήσουν τον όρκο τους, υπακούοντας στο Σύνταγμα, συμπαριστάμενοι στην προσπάθεια του λαού, να αποτινάξει την κατοχική κυβέρνηση και να ελευθερώσει την πατρίδα.

 

Είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Ο καθένας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί.

Ο νόμος δεν αναγνωρίζει μόνο ενόχους αλλά και συνενόχους.

Ο λόγος να δοθεί τώρα στο λαό και αυτός θα αποφασίσει.

 

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Μαρκόπουλος

Go to top