Θέλει ο φασισμός τους να κρυφτεί μα η χαρά δεν τους αφήνει…

 

 

Θέλει ο φασισμός τους να κρυφτεί μα η χαρά δεν τους αφήνει…

Η προ ημερών αναφορά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, φαίνεται πως αίφνης προκάλεσε το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης, η οποία αποφάσισε να ελέγξει τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Η Νέα Ελλάδα δεν θέλει να πιστεύει πως η σύμπτωση της πρωθυπουργικής αναφοράς έχει σχέση με την συγκεκριμένη έρευνα, αλλά διαπιστώνει πως η φασίζουσα νοοτροπία τόσο του ιδίου του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όπως και των οργάνων της κυβέρνησης, καθιστά επικίνδυνη την σημερινή κυβέρνηση έναντι της Δημοκρατίας.

Αν η συγκεκριμένη συμπτωματική σύμπλευση πρωθυπουργού και Δικαιοσύνης δεν καθιστά απόπειρα φίμωσης, είναι απολύτως βέβαιο πως πρόκειται για ένα εγχείρημα τρομοκράτησης των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ολισθαίνει από την ημέρα της εκλογής της. Δυστυχώς, δεν καταβάλει καμία προσπάθεια να ορθοποδήσει, αλλά τουναντίον αρέσκεται να βαδίζει σε επικίνδυνες για την χώρα και το πολίτευμα οδούς.

Η Νέα Ελλάδα συμπαρίσταται στο δράμα και την αγωνία που βιώνουν όσοι εργάζονται στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και εγκαλεί την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να επανέλθουν στην τάξη και την ασφάλεια της Δημοκρατίας. Ο δρόμος που επέλεξαν, της τρομοκρατίας και του εκφασισμού του πολιτεύματος, φοβούμαστε πως πολύ σύντομα θα τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top