Ο λαός είπε ΟΧΙ στον εκπρόσωπο των προδοτών

 

 

 

Ο λαός είπε ΟΧΙ

στον εκπρόσωπο των προδοτών

Ο Παπούλιας συνένοχος στην προδοσία της χώρας, πήρε την απάντηση των Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη. Οι επικλήσεις του προέδρου της Δημοκρατίας στο «ένδοξο» αντιστασιακό του παρελθόν, αποτελούν και την ουσιαστική αποδοχή του για την απομάκρυνση του ιδίου από όλα όσα ο ίδιος παλιότερα πρέσβευε.

Το ΟΧΙ των πολιτών απέναντι στο ΝΑΙ των προδοτών, των δοσίλογων και ξεπουλημένων, δόθηκε στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. Η απάντηση του λαού είναι ένα ηχηρό χαστούκι στην πολιτική ελίτ που πραξικοπηματικά παρέδωσε την χώρα.

Τα ψέματα τελείωσαν.

Οι πόρτες προς του Γουδή έχουν ανοίξει και τους περιμένουν.

Οι Έλληνες πολίτες ενωμένοι απαντούν και θα συνεχίσουν να απαντούν στην πολιτική ασυδοσία, την ανεντιμότητα και την δουλικότητα που έχουν σπρώξει την πατρίδα στα χέρια οικονομικών τρομοκρατών.

Για μία ακόμη φορά η Νέα Ελλάδα στέλνει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως δεν αναγνωρίζουμε καμία από τις αποφάσεις και πράξεις της κυβέρνησης των προδοτών και της Βουλής της ντροπής.

Σύντομα οι επίορκοι και εθελόδουλοι θα ψάχνουν χώρα για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Η Ελλάδα δεν θα παραδοθεί ούτε στους τοκογλύφους, ούτε στους τραπεζίτες, ούτε σε αυτούς που επανειλημμένα επιχείρησαν να υποδουλώσουν τη χώρα.

Απαιτείται κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, συγκροτούμενη από πολίτες και νέες πολιτικές δυνάμεις, που θα οδηγήσουν με ηρεμία τη χώρα άμεσα σε εκλογές, προκειμένου να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός, όπως το Σύνταγμα με απόλυτη σαφήνεια ορίζει.

Τίτλοι τέλους για το διεφθαρμένο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα της δήθεν μεταπολίτευσης. Ήρθε ή ώρα να μαζεύουν τις βαλίτσες τους και να ετοιμάζουν τις απολογίες τους.

Η Νέα Ελλάδα τους υπόσχεται πως ο λογαριασμός τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και την πατρίδα, θα πληρωθεί στο ακέραιο.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top