Ο Παπανδρέου είναι στον κόσμο του και προκαλεί

 

 

 

Ο Παπανδρέου είναι στον

κόσμο του και προκαλεί

Με τις τελευταίες του δηλώσεις ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλέσει γέλια και οργή.

Τολμά αυτός που έχει καταπατήσει όλες τις υποσχέσεις του, αυτός που έχει επιβάλει τις προσωπικές του θέσεις σε έναν ολόκληρο λαό, να μιλά για αυταρχισμό των πολιτών που διέκοψαν παρελάσεις! Αν είναι δυνατόν!!!

Αλλά εκτός από θρασύς, είναι και ψεύτης κι αυτό επειδή καμία παρέλαση δεν διακόπηκε. Ακόμη και αυτή στην Θεσσαλονίκη, συνεχίστηκε με την απουσία του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος αποχώρησε μετά από εντολή του πρωθυπουργού, δηλαδή του ίδιου ανθρώπου που τολμά να κατηγορεί τους Έλληνες πολίτες ως καταπατητές ενός εθνικού επετειακού θεσμού.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Ακόμη και τώρα, στα έσχατα της τραγικής διακυβέρνησής του, ο Γιώργος Παπανδρέου οφείλει να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό προς τους πολίτες. Αρκετά συκοφάντησε και διέσυρε όλους τους Έλληνες στο εξωτερικό.

Και μία συμβουλή προς τον καταρρέοντα πρωθυπουργεύοντα: Επειδή θα έρθει η στιγμή που θα αποζητάτε το έλεος των πολιτών, μην τους οργίζετε περισσότερο. Η προστασία σας από την Ελληνική Αστυνομία και την θεσμική σας προσωρινή θέση, κάποια στιγμή θα πάψει να υφίσταται και θα μείνετε στο έλεος των νόμων και του Συντάγματος που με περίσσιο θράσος κατά συρροή καταπατήσατε και κουρελιάσατε.

Ο μόνος που αποπειράθηκε να διαιρέσει τον Ελληνικό λαό, είναι η κομματοκρατία που επιβάλλατε εσείς οι «προύχοντες» της ανύπαρκτης μεταπολίτευσης.

Σταματήστε να εκτίθεστε, λοιπόν και επιδείξτε τον πρέποντα σεβασμό στην αλήθεια. Αφού δεν σέβεστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τους Έλληνες πολίτες των οποίων το πολιτικό ένστικτο και πάλι τολμάτε να καθυβρίζετε.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

 

Go to top