Επείγουσα συγκέντρωση και ανοιχτή συνέλευση του κόμματος της Νέας Ελλάδας

Επείγουσα συγκέντρωση

και ανοιχτή συνέλευση

του κόμματος της Νέας Ελλάδας

Μετά από τις μέχρι σήμερα πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και τις αποφάσεις των Βρυξελλών, έχει πλέον καταστεί σαφές πως η χώρα τελεί υπό κατοχή, το κόμμα της «Νέας Ελλάδας» καλεί τους φίλους και τα μέλη από όλη την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου, στις 5.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια» των Αθηνών (Πανεπιστημίου 52, κοντά στην Ομόνοια) προκειμένου να ανακοινωθούν σειρά αποφάσεων – για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Επίσης, υπό την εποπτεία του Συντονιστικού Οργάνου του κόμματος, ο Οργανωτικός Τομέας θα δημιουργήσει ομάδες δράσης – ενημέρωσης και αντίστασης στον διαφαινόμενο διαμελισμό και την κατακρεούργηση της οικονομίας της χώρας.

Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με την παρουσία τους, να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Κόμματος επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, παρακαλούνται να το πράξουν γραπτώς (με ένα κείμενο περίληψης των θέσεών τους) έως τις 12 Νοεμβρίου 2011.

Επικοινωνία:

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2106457566
Fax: 2106457561
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Από την Συντονιστική Επιτροπή της Νέας Ελλάδας

Go to top