Η διάσωση ενός οικονομικού εγκληματία

 

 

 

Η διάσωση ενός

οικονομικού εγκληματία

Ανοίγουν την πόρτα της εξόδου στον Παπανδρέου, μέσα σε ένα κλίμα επιβράβευσης, αλλά κυρίως ατιμωρησίας.

Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, αυτό επικυρώνεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η διάσωση του στρατιώτη ΓΑΠ, ο οποίος πρέπει να φύγει ασφαλής μετά τα όσα δεινά επέφερε στην πατρίδα που ξεπούλησε.

Η πόλωση, η ένταση και η ανάγκη ομοψυχίας λόγω εθνικών αναγκών, η αλλαγή φρουράς και η συνέχιση του δράματος που δίνει χρόνο σε εκείνους που έχουν σχεδιάσει την αρπαγή της εθνικής μας περιουσίας. Αυτή είναι η ουσία του θεάτρου που παίζεται στο ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας, που τον κατάντησαν θέατρο του παραλόγου και αρένα στην οποία κατακερματίζουν και ισοπεδώνουν το Σύνταγμα, την χώρα και τους κατοίκους της.

Οργανωμένο σχέδιο διαφυγής, συμφωνημένη ατιμωρησία και απολύτως επιτυχημένη αλλαγή σκυτάλης. Οι Έλληνες, παρακολουθούμε τυπικές διαδικασίες να εξελίσσονται υπό τη μορφή εθνικού δράματος. Η επόμενη ημέρα θα βρει τον κυρίως υπεύθυνο  να έχει απομακρυνθεί από το έγκλημα που έκανε και πιθανότατα να απομακρυνθεί ένδοξα από το πτώμα της Ελλάδας.

Με κάθε τρόπο και απολύτως επαίσχυντα το άρρωστο πολιτικό σύστημα προσπαθεί να διασώσει ένα από τα μέλη του και να παραγκωνίσει το θέλημα του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει το έγκλημα, καταγγέλλει τους δράστες, καταγγέλλει την συμπαιγνία των ισχυρών και υπευθύνων για την εξαθλίωση της πατρίδας μας.

Το κίνημα των πολιτών, το κόμμα της Νέας Ελλάδας, πιστεύει πως η απώλεια του κράτους Δικαίου είναι η μητέρα όλων των δεινών που ζούμε. Η ατιμωρησία, η πολιτική ομερτά, η διαφθορά και οι κανόνες αδιαφάνειας πρέπει να εκλείψουν και θα εκλείψουν. Επιτέλους, η χώρα και οι πολίτες απαιτούν την επιβολή του δικαίου και λύση στα όσα επί δεκαετίες φόρτωσαν οι ατιμώρητοι επιτήδειοι στις πλάτες ενός φτωχού αλλά περήφανου λαού. Και ο λαός απαιτεί την τιμωρία και όχι την ατιμωρησία των υπευθύνων. Και η απαίτηση του λαού, του κυρίαρχου λαού, πρέπει να ικανοποιηθεί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την επανάκαμψη της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται να φέρει τον Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να υπάρχει ατιμωρησία. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν κάποιοι που δρουν πάνω από το νόμο και κατά του νόμου. Δεν είναι δυνατόν σωρεία εγκλημάτων κατά του Ελληνικού λαού να μην οδηγήσουν τον εκτελεστή στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η οργανωμένη διαφυγή είναι ένα γεγονός που δεν επιτρέπεται και δεν θα μείνει ατιμώρητο. Επιτέλους, όποιος εξαπατά τον Ελληνικό λαό, όποιος ψεύδεται για ίδιον όφελος εις βάρος ενός λαού και μίας χώρας, θα πρέπει να τιμωρείται. Και μάλιστα, παραδειγματικά.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top