Όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε

 

 

 

Η δύναμή μας είναι η ένωσή μας

Γινόμαστε περισσότεροι, ισχυρότεροι και ενωμένοι. Η Νέα Ελλάδα μπαίνει μπροστά στον αγώνα για την πατρίδα. Ο ενωτικός μας δρόμος βρίσκει αντίκρυσμα. Η Νέα Ελλάδα πιστεύοντας πως ο μοναδικός μονόδρομος των Ελλήνων σήμερα είναι η ένωσή τους απέναντι στην πολιτική αναλγησία, κάλεσε προ καιρού όλα τα κινήματα πολιτών και όλους τους Έλληνες πολίτες να ενωθούν μαζί της και να αποκτήσουν δύναμη σε ένα σχήμα ικανό να συνθλίψει εκείνους που ακούσια ή εκούσια καταστρέφουν την χώρα.

Στο κάλεσμα της Νέας Ελλάδας στον δρόμο που οδηγεί στην ανάκαμψη της πατρίδας μας ανταποκρίθηκε ο «Δρόμος Ελλήνων», αποδεχόμενος τις αρχές, το πρόγραμμα, την ιδρυτική της διακήρυξη και το καταστατικό της, θέσεις που έχουν μέχρι στιγμής διατυπωθεί στην ιστοσελίδα της και τονίζοντας πως ήρθε ο καιρός το στενό μονοπάτι να γίνει δρόμος και στη συνέχεια λεωφόρος για όλους τους αγωνιούντες Έλληνες που επιθυμούν η πατρίδα να βγει από την στενωπό και τα έντεχνα αδιέξοδα που την τοποθέτησαν οι υπάλληλοι των τραπεζών και των τοκογλύφων, οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σε αυτό τον δρόμο, της εντιμότητας και του δίκαιου, η «Νέα Ελλάδα» καλωσορίζει την συμπόρευση του «Δρόμου Ελλήνων». Στο ενισχυμένο κίνημα των πολιτών και στο κόμμα της «Νέας Ελλάδας» καθημερινά προστρέχουν Έλληνες πολίτες μεμονωμένοι ή μέσα από τις οργανώσεις τους, για να στρατευθούν στον πόλεμο που κήρυξε το πολιτικό κατεστημένο κατά των πολιτών.

Καλωσορίζουμε, επίσης, το Κίνημα Εθνικής Σωτηρίας, την Φιλική Εταιρεία 2010 και την Σύμπραξη Πολιτών, στην δύσκολη πορεία, που έχουν ήδη θέσει εαυτούς στις υπηρεσίες της Νέας Ελλάδας. Ο αγώνας δεν γίνεται ευκολότερος, αλλά ωραιότερος μαζί τους.

Άλλα κινήματα που συμπαρατάσσονται με τη Νέα Ελλάδα, τα οποία καλωσορίζουμε:

-       Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών

-        Δημοκρατική Κίνηση Επιστημόνων

-        Ένωση Ελλήνων Δημοκρατών

-        Έλληνες Μεταρρυθμιστές

-        Ελεύθερο Δημοκρατικό Κίνημα

-        Ανανεωτική Πατριωτική Κίνηση

-   Πανελλήνια Ένωση Πολυμελών Οικογενειών

Η Νέα Ελλάδα περιμένει και όλους εσάς, και καλεί όλα τα κινήματα και όλες τις οργανώσεις για να συμπορευθούμε όλοι μαζί στον καλό αγώνα για το δίκαιο, την αξιοπρέπεια του λαού μας που την έχουν ποδοπατήσει, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Δεν πρέπει να λείψει κανείς Έλληνας από το πατριωτικό προσκλητήριο.

Η σύμπλευση και συμπόρευση, αποτελεί την μοναδική λύση των Ελλήνων, που αρχίζουν να συνειδητοποιούν τα σχέδια των "βραβευμένων", ατάλαντων και απάτριδων πολιτικών. Η Νέα Ελλάδα καλωσορίζει τους συναγωνιστές, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους: Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το προγονικό χρέος προς την πατρίδα και την Δημοκρατία.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε τέλος στην φαυλότητα, όλοι μαζί θα πάρουμε πίσω τα κομμάτια της πατρίδας και της αξιοπρέπειας που μας παίρνουν. Οι Έλληνες παίρνουν τη σωτηρία της χώρας στα χέρια τους, και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μπορούν να συνεννοηθούν για τη διάσωση της πατρίδας.

Η δύναμή μας βρίσκεται στην ένωσή μας

Η πατρίδα μας χρειάζεται και μας καλεί όλους. Εσύ θα δηλώσεις απών;

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top