Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση και όχι θύματα ευρω-εκβιασμών

Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση

και όχι θύματα ευρω-εκβιασμών

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, με την ίδια αγωνία που έχουν όλοι οι Έλληνες, παρατηρώ την κατάντια ενός πολιτικού συστήματος, που αδύναμο να υπερασπίσει με πολιτικά επιχειρήματα την ίδια του την ύπαρξη, προτιμά να εκβιάζει τον Ελληνικό λαό παρά να δημιουργεί για τον Ελληνικό λαό.

Αυτοί που παίρνουν μέρος στο θέατρο του παραλόγου, τολμούν να θέτουν διλήμματα προς τους Έλληνες πολίτες και να αποφασίζουν για το μέλλον την πατρίδας, χωρίς να διαθέτουν το κύρος και το ήθος που απαιτείται απέναντι στους πολίτες της χώρας.

Αυτοί που είναι έτοιμοι να υπογράψουν λευκές σελίδες υποταγής και να θέσουν με τις υπογραφές τους την Ελλάδα υπό κατοχή, δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και να συναντήσουν πολίτες. Κρυπτόμενοι, φοβούμενοι αλλά και θρασύτατοι, φιμώνουν τους πολίτες της χώρας, αποφεύγουν την λύση των εκλογών που οι Δημοκρατίες επιβάλουν και δημιουργούν τετελεσμένα που δεν πρόκειται οι ίδιοι και τα παιδιά τους να αντιμετωπίσουν.

Η παρούσα πολιτική σκηνή άκρως υποταγμένη, τολμά να υπογράψει την υποταγή της χώρας την στιγμή που αυτή η υπογραφή εκπροσωπεί μόνο εκείνους που θα υπογράψουν, μόνο εκείνους που θα ψηφίσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο κατοχής και υποταγής. Όσοι υποκύπτουν σε εκβιασμούς δεν μπορούν να κυβερνούν.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας το επικείμενο τετελεσμένο, σεβόμενη το Σύνταγμα που καταπατούν οι υπηρέτες των συμφερόντων και των τραπεζών, δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις μίας κυβέρνησης που δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες. Εάν τολμούν οι «δημοκράτες» ας προχωρήσουν σε εκλογές και ας δώσουν στον Ελληνικό λαό το δικαίωμα να αποφασίσει ποιοι και πως θα τον εκπροσωπήσουν. Οι λύσεις είναι πάντα απλές, αλλά τις αποφεύγουν εκείνοι που δεν τις επιθυμούν.

 

Ηλίας Μαρκόπουλος

Πρόεδρος της «Νέας Ελλάδας»

Go to top