Μη εκλεγμένη κυβέρνηση είναι παράνομη κυβέρνηση

 

 

Μη εκλεγμένη κυβέρνηση

είναι παράνομη κυβέρνηση

Επί ημέρες μείναμε σιωπηλοί παρακολουθώντας τον απόλυτο εκφυλισμό του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, αλλά και την άνευ προηγουμένου σπίλωση της πολιτικής. Πολιτικοί ανδρείκελα, έχοντας εισπράξει την απόλυτη απαξίωση από τον λαό, συνεργάστηκαν ώστε να εξευτελίσουν το Σύνταγμα της χώρας και να παραγκωνίσουν τον λαό.

Το Σύνταγμα ρητώς αναφέρει πως όταν μία κυβέρνηση παραιτείται, τότε ο πρωθυπουργός ανακοινώνει αυτή την παραίτηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αυτός με τη σειρά του προκηρύσσει εκλογές, αφού διοριστεί μία υπηρεσιακή κυβέρνηση. Τι έγινε όμως αυτές τις ημέρες; Οι πολιτικές συντεχνίες αποφάσισαν να εισάγουν λάθρα στον πρωθυπουργικό θώκο έναν υπάλληλο των τραπεζών που εκβιάζουν την Ελλάδα!!! Και αυτό έγινε παραβιάζοντας το Σύνταγμα προκειμένου να εμποδιστεί ο λαός να εκφραστεί.

Τρέμουν την γνώμη – απόφαση του λαού οι ένοχοι κλεπτοκράτες. Τρέμουν την εντολή για κάθαρση οι δανειοκράτες και όλοι εκείνοι που εξευτέλισαν την Ελλάδα διεθνώς. Έτσι, ευρισκόμενοι μπροστά στο δίλημμα της σωτηρίας της χώρας ή των θλιβερών τους υπάρξεων, ομόφωνα αποφάσισαν να διασωθούν οι ίδιοι και να πετάξουν την χώρα και τους πολίτες της στον Καιάδα.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται στην αποκατάσταση του δικαίου, στην επαναφορά του Συντάγματος που έχει καταργηθεί από τα υποπόδια της Μέρκελ, του Σαρκοζί, των τοκογλύφων και των τραπεζών. Από σήμερα δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα. Ο τυπικός λόγος χρήσης της λέξης Δημοκρατία, πρόκειται να αποτελέσει και τον τιμωρητικό κόλαφο όλων εκείνων των ανάλγητων που συμφώνησαν στο ξεπούλημα των πάντων για να νιώσουν ασφάλεια οι «δάνειες δυνάμεις»…

Η Ελλάδα τελεί υπό επίσημη κατοχή. Οι κατοχικές δυνάμεις έχουν ήδη τοποθετήσει τον δικό τους πρωθυπουργό, επιβάλλοντας τους όρους της διακυβέρνησής του, που σαν μοναδικό σκοπό έχει το ξεπούλημα των πάντων… Από σήμερα η αντίσταση – αντίδραση των Ελλήνων αποτελεί υποχρέωση προς την πατρίδα και το Σύνταγμα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top