Υπέγραψε την υποταγή του δι επιστολής…

 

 

Υπέγραψε την υποταγή του

μέσω επιστολής…

Ναι μεν, αλλά, δεν υπέγραψε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου!!! Αυτό μας δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και πίσω από την βαθιά γονυκλισία που έκανε στις φασιστικές απαιτήσεις της Μέρκελ, του Σαρκοζί και των υπαλλήλων των Βρυξελλών.

Οι μάσκες έπεσαν και από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά δυστυχώς έπεται συνέχεια στο δράμα του ξεπουλήματος της χώρας, αφού η κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου θα συνεχίσει ανενόχλητη το έργο της χωρίς να προχωρήσει σε εκλογές. Άλλωστε, έχει ήδη δηλωθεί με μισόλογα πως δεν προβλέπονται εκλογές, για το καλό της χώρας!

Η Νέα Ελλάδα καταγράφει τις πρακτικές του παρόντος πολιτικού συστήματος και καταγγέλλει την μειοδοτική στάση όλων των παρισταμένων στο Κοινοβούλιο. Ταυτόχρονα, κάνουμε έκκληση τόσο στους αρχηγούς των κομμάτων που δεν συγκυβερνούν, όσο και σε όλους τους βουλευτές, να φύγουν από την Βουλή της Κατοχής, δηλώνοντας την κατάργηση του Συντάγματος και την κατάλυση του πολιτεύματος. Ας σταματήσουν, επιτέλους οι υποταγμένοι στους τραπεζίτες, να νομιμοποιούν τις πράξεις μίας κυβέρνησης που δεν εκφράζει και δεν υπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία που έχουν, για να αποχωρήσουν από την πολιτική σκηνή. Όταν θα υπογραφεί η πώληση της χώρας θα είναι αργά για τους ίδιους να διασωθούν. Και πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό είναι δέσμευση.

 

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»

Go to top