Πάρτε το μνημόνιο και δρόμο από ‘δω…

 

 

Πάρτε το μνημόνιο και δρόμο από ‘δω…

Τελικά, πέρασε πολύς καιρός, καταστράφηκε η Ελληνική Οικονομία, ισοπεδώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, η ανεργία βρίσκεται σε ένα άνοδο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι νεκροί από αυτοκτονίες αυξάνονται όπως συμβαίνει όπου πηγαίνει το ΔΝΤ, η Παιδεία, η Υγεία, το Κοινωνικό κράτος… όλα έχουν καταστραφεί προκειμένου να εφαρμοστεί το μεγαλεπήβολο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, αν και με στοιχειώδεις γνώσεις απλής αριθμητικής φαινόταν από την αρχή πως αυτό το «σχέδιο» το μόνο που δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει ήταν το να σώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες από την καταστροφή.

Πέρασε πολύς καιρός, έγιναν (και συνεχίζουν να γίνονται) αίσχη κατά του Συντάγματος και κατά πάσης φύσεως πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να κατανοήσουν οι «μεγάλοι» (όχι το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, το οποίο ασκεί καθήκοντα κλητήρα) πως το «σχέδιο διάσωσης» έχει λάθη και πως αυτά τα λάθη κατέστρεψαν και δεν οικοδόμησαν την χώρα.

Δεν θα αναρωτηθούμε καν εάν απέτυχε το σχέδιο, εφόσον εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως το σχέδιό τους ήταν ακριβώς αυτό που ζούμε σήμερα και τα πολύ χειρότερα που έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν θα αναρωτηθούμε για το ποιος είναι ο πραγματικά υπεύθυνος για τα συσσίτια, για την εξαθλίωση και το τοπίο της καταστροφής.

Δεν θα αναρωτηθούμε για το ποιοι είναι οι λόγοι που συμβαίνουν όλα αυτά στην πατρίδα μας.

Έχουμε κατ’ επανάληψη καταγγείλει το σχέδιο, τον ρόλο και τον σκοπό της επίθεσης που βιώνουμε ως χώρα.

Έχουμε κατ’ επανάληψη καταδείξει τους πραγματικούς υπεύθυνους της καταστροφής της Οικονομίας, της ισοπέδωσης των θεσμών, της κατάργησης του Συντάγματος και της παράδοσης της χώρας σε ξένες δυνάμεις.

Η λύση δεν βρίσκεται σε όσα μας προτείνουν αυτοί που σκοπεύουν στην υποθήκευση και στην υφαρπαγή του πλούτου της Ελλάδας.

Οι λύσεις δεν μπορούν να δοθούν ή να εφαρμοστούν από εκείνους που επί δεκαετίες συνήργησαν (και συνεχίζουν να συνεργούν) στην παράδοση της χώρας μας σε τραπεζίτες και σε τοκογλύφους.

Η λύση στο τεχνητό αδιέξοδο δεν πρόκειται να δοθεί από τους κερδοσκόπους, ούτε από τους σύγχρονους εφιάλτες.

Η λύση μπορεί να δοθεί μόνο από ανθρώπους που νιώθουν αυτή τη χώρα πατρίδα και από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την Δημοκρατία ως πολίτευμα και όχι ως τρόπο εκτόνωσης των πολιτών.

Η λύση θα δοθεί από Έλληνες που μπορούν χωρίς ενοχές να αντιμετωπίσουν το σήμερα και να οραματιστούν και να χτίσουν ένα πολύ καλύτερο αύριο για όλους.

Η Νέα Ελλάδα, προτείνει τόσο στους συνεργούς, όσο και στους εκπροσώπους της τρόικας, να αποχωρήσουν από την Ελλάδα, να πάρουν το αποτυχημένο τους μνημόνιο και να το χρησιμοποιήσουν καταλλήλως για να καθαρίσουν τις δικές τους ακαθαρσίες και ανομίες εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Το περιβόητο μνημόνιο αποτελεί ένα σχέδιο που αποβλέπει στην υποταγή των πολιτών, στην καταστροφή της πατρίδας μας και στην εξυγίανση των τραπεζών που στις ημέρες μας ασκούν διεθνή οικονομική τρομοκρατία, μεταχειριζόμενες την Ελλάδα ως παράδειγμα εκφοβισμού.

Η Νέα Ελλάδα δεν ξεχνά τον ρόλο συγκεκριμένων Ελλήνων πολιτικών, αλλά και τον ρόλο συγκεκριμένων ανθρώπων που εργάζονται στον πέριξ της πολιτικής χώρο. Οι ευθύνες ενός σημαντικού αριθμού ανθρώπων που όφειλαν να προστατεύσουν την χώρα και τους Έλληνες πολίτες, έχουν καταγραφεί και στην κατάλληλη στιγμή θα αποδοθούν στο μέτρο που αρμόζει στον καθένα από αυτούς, ξεχωριστά.

Η Νέα Ελλάδα εντείνει το κάλεσμά της προς τους πολίτες της χώρας, να πυκνώσουν τις τάξεις της και να διατρανώσουν τα δίκαια πολιτικά, κοινωνικά και ανθρώπινα αιτήματά τους. Οι επερχόμενες εξελίξεις απαιτούν την συσπείρωση και την συντονισμένη και οργανωμένη αντιμετώπιση εκείνων που σκοπεύουν να πλουτίσουν από την φτώχεια και την πείνα που αποφάσισαν να επιβάλουν στην Ελλάδα. Ενωμένοι οι Έλληνες μόνο μπορούμε να αντισταθούμε στην οργανωμένη και καλοσχεδιασμένη καταλήστευση και την επικείμενη απόλυτη εξαθλίωσή μας.

Η Νέα Ελλάδα δεν αναγνωρίζει κανένα Μνημόνιο, καμία απόφαση και κανέναν νόμο που υπηρετεί συμφέροντα ξένα και όχι Ελληνικά. Η κατάργηση όλων αυτών των αισχρών και αντισυνταγματικών νομοθετημάτων που έγιναν για να στηρίξουν τον βιασμό μίας χώρας, θα παυθούν με ένα νομοσχέδιο. Και με το ίδιο νομοσχέδιο οι υποστηρικτές του Μνημονίου και όλων όσων ακολούθησαν μετά από αυτό, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νόμο, με το Σύνταγμα το οποίο κατάργησαν…

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top