Ώρα Ελλάδας μηδέν, ώρες ευθύνης για όλους

Η χώρα έχει καταρρεύσει. Ο Λαός βιώνει την ανεργία. Οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζουν την φτώχεια και την ζητιανιά. Οι νέοι έχουν μπει στο περιθώριο και αναζητούν απελπισμένα διέξοδο στη μετανάστευση. Οι βιομηχανίες έσβησαν και χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις κλείνουν. Η οικονομική ασφυξία και η ενδοτική στάση του παλαιοκομματικού κατεστημένου οδηγούν την χώρα και ολόκληρο το έθνος σε μία νέα εθνική τραγωδία, απρόβλεπτων διαστάσεων. Τρέχουμε κατευθείαν πάνω στον τοίχο. Οδεύουμε ολοταχώς σε μία πρωτοφανή καταστροφή.

 

Η έλλειψη κρατικών δομών αλλά και δημόσιας διοίκησης ικανής να οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη, προεξοφλούν βαθιά ύφεση, ανεργία, στασιμοπληθωρισμό και διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Το περιβάλλον αυτό  έχει μετατρέψει την χώρα σε ακυβέρνητο καράβι και είναι πλέον θέμα ελάχιστου χρόνου να τσακιστεί στα βράχια της παγκοσμιοποίησης, του διεθνούς τραπεζικού τοκογλυφικού συστήματος και να γίνει βορά στα νύχια των αρπακτικών των γεωπολιτικών ανακατατάξεων που σκοπεύουν στον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της ενέργειας.

Η Ελλάδα χάνεται, η πατρίδα ψυχορραγεί, στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας πέραν της αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της υπερηφάνειας, έχουν στερήσει και τα στοιχειώδη αναλώσιμα που απαιτούνται για να μπορούν να λειτουργήσουν.

Η υγεία βρίσκεται σε κώμα, η κοινωνική πρόνοια είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, η παιδεία σε κατακόρυφη πτώση και εξαθλίωση, η εξωτερική πολιτική... αναρωτιόμαστε αν υπάρχει...!

Η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουνε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διερωτόμαστε:

 • Τι περιμένουμε;
 • Γιατί δεν αντιδρούμε;
 • Γιατί δεχόμαστε τα πάντα παθητικά;
 • Γιατί εξαντλούμε την διαμαρτυρία μας σε πορείες - βόλτες στο Σύνταγμα;
 • Γιατί παραδίδουμε την χώρα στη διεθνή μαφία αμαχητί;
 • Γιατί δεν εκπληρώνουμε το χρέος μας προς την πατρίδα;
 • Γιατί περιμένουμε να λύσουν τα προβλήματα τα κόμματα της ανύπαρκτης και «δήθεν» μεταπολίτευσης που οδήγησαν την χώρα και τον Λαό στην καταστροφή;
 • Γιατί δεν αντιδρούμε στο βιασμό;
 • Γιατί...;

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οικονομικό, είναι καθέξην χρόνιο πολιτικό.

Έλληνες πατριώτες, όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε τι μας συνέβη, τι πάθαμε και τι μας περιμένει, τόσο το καλύτερο για μας, για τα παιδιά μας και για την πατρίδα.

Είμαστε συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει σήμερα. Κι αυτό επειδή εμείς επιλέγουμε τα τελευταία 37 χρόνια τους βιαστές μας, τους κλέφτες, τα λαμόγια, τις προστάντζες, τους μεσίτες, τους τηλεπωλητές βιβλίων, τους άχρηστους, τα σκουπίδια, τους προδότες και τους επιβραβεύουμε με την μοιραία επιλογή μας να μας εκπροσωπούν αρκετοί από αυτούς επί δεκαετίες.

Σήμερα όχι μόνο δεν διαμαρτυρόμαστε ουσιαστικά, αλλά τους ανεχόμαστε και τους επιβραβεύουμε αλλάζοντας κάθε φορά μόνο τα ποσοστά εκπροσώπησής τους και ουσιαστικά ορίζουμε εμείς ποιος από αυτούς θα μας κλέβει και θα υπηρετεί ξένα προς το Λαό και την πατρίδα συμφέροντα.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Ή τους διαγράφουμε ή μας διαγράφουν ως Λαό και μας εξαφανίζουν ως Ελλάδα. Είμαστε υπεύθυνοι εμείς για ό,τι συμβαίνει σε αυτό τον τόπο. Με τις πράξεις μας και τις παραλείψεις μας συμπράξαμε σε όλα τα κακώς κείμενα, γιατί έτσι νομίζαμε ότι εξυπηρετούσαμε τα ιδιοτελή προσωπικά μας συμφέροντα και μόνο. Γιατί, επιλέξαμε τον μικρόκοσμό μας και τα υποτυπώδη συμφέροντά του, επειδή ασχοληθήκαμε με το δέντρο και χάσαμε το δάσος.

Προβάλουμε πάντα το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ. Αν δεν καταλάβουμε και δεν κατανοήσουμε το μέγεθος του κινδύνου που έρχεται ως τυφώνας σύντομα θα τα χάσουμε ΟΛΑ, και τότε θα είμαστε άξιοι των επιλογών μας.

Δεν μπορεί σήμερα η ΝΔ να προβάλλει ως σωτήρας, όταν αυτή και το ΠΑΣΟΚ κατά κύριο λόγο συνέπραξαν σε όλα τα εγκλήματα σε βάρος του Λαού και της πατρίδας από το 1974 μέχρι και σήμερα.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε τόσο γρήγορα ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι οι όψεις του ιδίου κάλπικου νομίσματος.

Δεν μπορεί να ξεχνάμε ότι και οι δύο με τις πολιτικές τους και τους ανεκδιήγητους "σωτήρες" που χρησιμοποίησαν σε κάθε θέση Βουλευτή, Διοικητή Δημοσίου Οργανισμού, ΔΕΚΟ, Νομαρχών, Δημάρχων, Διοικητών Τραπεζών και όλων των εποπτευομένων υπηρεσιών από τον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, ήταν στην πλειοψηφία τους ψώνια, ανίκανοι, κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, προδότες, σφουγγοκωλάριοι και τα κριτήρια επιλογής τους ήταν σε όλους γνωστά.  Αυτούς που ούτε για θυρωρούς στην πολυκατοικία μας δεν θα παίρναμε, τους επιλέγαμε για βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς!

Δυστυχώς για όλους εμάς...

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗ.ΣΥ  ψήφισαν και συναποφάσισαν τα ανάλγητα μέτρα κατά του Λαού, την υποθήκευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και όχι μόνον.

Δυστυχώς για όλους εμάς...

Ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν συγκυβερνούν, αλλά μόνο στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, όταν αυτοί ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2012 με όλα τα επώδυνα μέτρα σε βάρος του Λαού, της εθνικής κυριαρχίας και της υποθήκευσης της Δημόσιας περιουσίας. Όταν αυτοί μαζί σήμερα υπέγραψαν ό,τι είχε υπογράψει το ΠΑΣΟΚ, Μνημόνιο 1, Μνημόνιο 2, Μεσοπρόθεσμο, συμφωνία 26 και 27 Οκτωβρίου και μέσω αυτής νέο μνημόνιο ή νέα δανειακή σύμβαση με ό,τι όλα αυτά συνεπάγονται. Δεν είναι συγκυβερνήτες, δεν είναι συνεργάτες, είναι συνυπεύθυνοι, είναι συνένοχοι σε όσα τραγικά συνέβησαν και σε όσα απερίγραπτα έχουν ήδη υπογράψει και έχουν ήδη συμφωνήσει να συμβούν.

Έρχεται ο Σαμαράς με κορκοδείλια δάκρυα και μας μιλάει ψευδώς για επαναδιαπραγμάτευση, όταν έχει παραιτηθεί ρητά από αυτή με την πρόσφατη επιστολή του στους Ευρωπαίους ηγέτες. Μας μιλάει για ανάπτυξη! Μα είναι δυνατή η οικονομική ανάπτυξη μέσα από έναν τέτοιο προϋπολογισμό και μια τέτοια οικονομική πολιτική στην οποία συναινεί με την υπογραφή του, με την συμμετοχή του;

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Έλληνες πατριώτες, έχουμε εμείς την ευθύνη που επιτρέψαμε επί 37 χρόνια να μας κυβερνούν και που επιτρέπουμε να συνεχίσουν να μας κυβερνούν προδότες, εντολοδόχοι ξένων σκοτεινών δυνάμεων, πρόθυμοι αλλά και ανίκανοι.

Υπάρχει άλλη λύση. Αρκεί όλοι μας να την πιστέψουμε, να την καταλάβουμε, να την δούμε και να προχωρήσουμε προς αυτήν.

Υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτός της Εθνικής Αξιοπρέπειας, της Ελληνικής Λεβεντιάς και του Φιλότιμου. Της Αυτοδιαχείρισης της πατρίδας μας. Από Έλληνες για τους Έλληνες.

Λέμε ΟΧΙ στην παράδοση της χώρας από το ξεπουλημένο παλαιοκομματικό κατεστημένο και τους προστάτες του. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η μίζα. Η εξουσία και η ατιμωρησία.

Αν δεν πούμε τώρα ΟΧΙ τελειώσαμε εμείς ως λαός, ως χώρα, ως έθνος.

Ανοίξτε το δρόμο για να κυβερνήσουν την Ελλάδα, Έλληνες πατριώτες και  ΟΧΙ τα αμερικανοθρεμμένα λαμόγια, τα κολλεγιόπαιδα που μεγάλωσαν με τις Γαλλίδες νταντάδες και τους εντολοδόχους μπαμπάδες, θείους, πεθερούς και δεν ξέρουμε τι άλλο.

Ανοίξτε το δρόμο για μια νέα Ελλάδα.

Έχουμε θέσεις, έχουμε πρόγραμμα, πιστεύουμε σε αρχές και αξίες.

Έχουμε ουσιαστικές, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις.

Πιστεύουμε στην Ελλάδα, υπηρετούμε την Ελλάδα, θα δώσουμε τα πάντα για την Ελλάδα. Κι αυτό, επειδή δεν έχουμε τίποτε άλλο πέρα από την Ελλάδα.

Στηρίζουμε και τιμούμε τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας. Στηρίζουμε τους μαθητές όλων των στρατιωτικών παραγωγικών σχολών με όλες μας τις δυνάμεις και τους συγχαίρουμε για την πατριωτική τους στάση. Άλλωστε δεν θα μπορούσαν Έλληνες μαθητές στρατιωτικών σχολών να έχουν άλλη στάση. Λαός και ένοπλες δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται μαζί στον κοινό αγώνα, να ζούνε μαζί για την Ελλάδα μας. Κάτω τα βρωμόχερά σας από τους ένστολους. Θα σας τα κόψουμε από τη ρίζα αν πειράξετε έστω και μια τρίχα από το κεφάλι τους. Δεν είστε άξιοι να τους πιάνετε στο στόμα σας. Αυτό το έχετε για «άλλα» πράγματα, ξέρετε εσείς...

Τα μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού μας έχουν αποκλείσει από παντού. Κάποιοι μας εκφοβίζουν, άλλοι μας απειλούν. Μόνο μέσο επικοινωνίας μαζί σας είναι το διαδίκτυο και οι φίλοι bloggersτους οποίους και ευχαριστούμε.

Δεσμευόμαστε από τις θέσεις μας που εκφράζονται καθαρά και με κάθε λεπτομέρεια μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Επιγραμματικά αναφέρουμε:

 • Όσοι κυβέρνησαν από το 1974 και μετά ή άσκησαν οποιασδήποτε μορφής εξουσία, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και για όσους προκύψουν έστω και ενδείξεις ενοχής και κακοδιαχείρισης του δημόσιου χρήματος ή των πάσης φύσεως δημοσίων υποθέσεων θα δημευθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.
 • Για όσους κριθούν ένοχοι για πάσης φύσεως πράξεις ή παραλείψεις σε βάρος της πατρίδας και του Λαού, θα λειτουργήσει άμεσα το Γουδή 2.
 • Η χούντα Παπαδήμου και όσοι τη στηρίζουν παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους, θα παραπεμφθούν για εσχάτη προδοσία. Μηδενός εξαιρουμένου συμμετέχοντος σε αυτήν.
 • Θα καταργηθούν άμεσα όλοι οι νόμοι, οι υπουργικές αποφάσεις, τα Προεδρικά Διατάγματα και οι εγκύκλιοι που ψηφίστηκαν και εκδόθηκαν μετά την 04/10/2009.
 • Οι μετανάστες θα προωθηθούν άμεσα στις χώρες προέλευσής τους με έξοδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή θα τους χορηγηθούν ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν όλοι για χώρες της Ευρώπης. Θα δώσουμε την ευκαιρία στην Ευρώπη και στους ηγέτες της να αποδείξουν πόσο ανθρωπιστές είναι.
 • Άμεση ψήφιση νέου Συντάγματος.
 • Άμεση χάραξη της Α.Ο.Ζ.
 • Άμεση απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου στη Θράκη.
 • Άμεση εφαρμογή του Δικαίου της θάλασσας με επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.
 • Οι νέοι είναι η Άνοιξη και η Ελπίδα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, θα έχουν λόγο και θα συμμετέχουν σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.
 • Άμεση στήριξη της ελληνικής οικογένειας με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, με προτεραιότητα τις πολυμελείς οικογένειες και όσους έχουν άμεση ανάγκη.

Για την Εξωτερική Πολιτική, για την Παιδεία, για το δημογραφικό και το μεταναστευτικό, για την οικονομία, για την υγεία, για τη δημόσια διοίκηση και για καθετί  που αφορά τις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας για μια Ελλάδα Αρχών και Αξιών, σας παραπέμπουμε στο δημοσιευμένο πρόγραμμά μας που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας wwwHYPERLINK "http://www.neaellada.org.gr/".HYPERLINK "http://www.neaellada.org.gr/"neaelladaHYPERLINK "http://www.neaellada.org.gr/".HYPERLINK "http://www.neaellada.org.gr/"orgHYPERLINK "http://www.neaellada.org.gr/".HYPERLINK "http://www.neaellada.org.gr/"gr

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα προχωρήσει Δυνατά, Ανυποχώρητα, Μαχητικά και κυρίως Πατριωτικά, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, για την πραγματοποίηση της Νέας Μεγάλης Ιδέας για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.

Καλούμε τους Έλληνες Πατριώτες να πυκνώσουν τις γραμμές μας και να δώσουν μαζί μας τον Αγώνα για να φυλάξουμε τις σύγχρονες Θερμοπύλες από τους αιώνιους «βάρβαρους».

Για μια ακόμη φορά απαντάμε σε αυτούς που ρωτάνε αν είμαστε δεξιοί, κεντρώοι ή αριστεροί.

Αδέρφια, είμαστε Έλληνες Πατριώτες που πιστεύουμε ότι "Πατρός τε και Μητρός τε και των άλλων προγόνων ΑΠΑΝΤΩΝ τιμιότερον εστίν η Πατρίς".

Εμπιστευθείτε μας. Είμαστε ΕΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ηλίας Μαρκόπουλος

Go to top