Οι λύσεις θα δοθούν από Ειδικό Δικαστήριο ενόρκων πολιτών

Οι λύσεις θα δοθούν

από Ειδικό Δικαστήριο

ενόρκων πολιτών

Μόνο το Ειδικό Δικαστήριο που θα αποτελείται από ένορκους κληρωτούς πολίτες, θα μπορέσει τελικά να επιφέρει την κάθαρση στην πολιτική ζωή της χώρας. Οι τελευταίες αποκαλύψεις από τον Χρυσοχοΐδη, το πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Παπανδρέου, αποτελούν ομολογία απόλυτης ενοχής για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα.

Παραδόξως, όλα τα κόμματα κωφεύουν και καταπίνουν αμάσητα τα όσα κατήγγειλε ο σκληρότερος Παπανδρεϊκός, ο άνθρωπος που στήριξε όσο κανείς άλλος την παράδοση της πατρίδας μας στις «δάνειες δυνάμεις». Η ευθύνη, πλέον, είναι ξεκάθαρα όλων των κομμάτων, τα οποία προτιμούν να μην ξεκινήσουν μία διαδικασία κάθαρσης και εξυγίανσης της όζουσας σύγχρονης πολιτικής σκηνής.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας την συνενοχή των συνεργαζόμενων στην κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου, αλλά κι εκείνων που τυπικά κράτησαν αποστάσεις από αυτήν, θέλει να γνωστοποιήσει στους Έλληνες πολίτες πως όλοι τους αδιαφορούν για την χώρα, και αδίστακτα κα χωρίς ηθικούς φραγμούς κινούνται στο πλαίσιο της προσωπικής ή κομματικής τους διάσωσης. Ο πάτος και το κατακάθι της κατάντιας, είναι τα ίδια τα πολιτικά κόμματα, που αντιμετωπίζουν –ακόμη και τώρα- τον Ελληνικό λαό, ως μάζα ηλιθίων και πρόθυμων προς κατάποση κάθε είδους ανάλγητης και αρρωστημένης ηθικά πρότασης.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη έναν προς έναν, όλους τους πρόθυμους δοσίλογους σύγχρονους «κουκουλοφόρους», στους μετανοημένους μαφιόζους που αφού κατασπάραξαν την χώρα, αφού την παρέδωσαν βορά στην καταστροφική βουλιμία «φίλων», «εταίρων» και «συμμάχων», αποπειρώνται να αυτό-καθαρθούν σε μία ύστατη προσπάθειά τους να αποφύγουν την τιμωρία που τους αξίζει. Την απόδοση του δικαίου επί των αδίκων θα την αναλάβουν ένορκοι κληρωτοί πολίτες, που δεν θα κατέχουν «οφίτσια» και θα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αγωνία για το μεροκάματο, για την καθημερινότητα και για την εξασφάλιση των απαραίτητων προς επιβίωση.

Πατριώτες, ως χώρα, ως λαός και ως έθνος, έχουμε φθάσει στο «σημείο μηδέν». Αυτοί οι πολιτικοί έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε εμάς. Κι εμείς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τραγικό και ιστορικό δίλημμα: Ή εμείς ή αυτοί… Άραγε, θα επιλέξουμε και πάλι λάθος; Θα πιστέψουμε και πάλι στην προπαγάνδα τους, θα βάλουμε πάλι τα χέρια μας για να βγάλουμε τα μάτια μας;

Η πατρίδα μας εντός ολίγων εβδομάδων μπαίνει σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Και οι υπεύθυνοι –όπως ομολόγησε και ο εκ δεξιών του «σκεπτόμενου» Γιώργου Παπανδρέου- ξαναμοιράζουν την τράπουλα για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους εις βάρος της πατρίδας μας, εις βάρος όλων μας. Θα ανεχτούμε τα μίσθαρνα των τραπεζών να παίζουν με τις ζωές μας ή θα συσπειρωθούμε και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία Νέα Ελλάδα, για μία Ελλάδα που θα ανήκει σε εμάς, στους Έλληνες και όχι στους διάφορους παπα-νδρέλληνες και παπα-δήμιους;

Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί Δικαιοσύνη και διαλεύκανση όλων των μυστήριων πτυχών και ενεργειών προσώπων που μετέτρεψαν την πατρίδα μας από χώρα σε χώρο. Η αγανάκτηση των Ελλήνων είναι μεγάλη, η απογοήτευση αυξάνεται ιλιγγιωδώς, η οργή είναι ατελείωτη… Ελάτε, να σταματήσουμε όλοι μαζί αυτό το αίσχος και να εργαστούμε για να βγούμε από το σκοτεινό τούνελ της φτώχειας, της δυστυχίας και της εξαθλίωσης.

  • Καταστράφηκε η χώρα…
  • Καταστράφηκαν οικογένειες…
  • Καταστράφηκαν περιουσίες…
  • Κόσμος πέθανε και πεθαίνει…

Όλοι οι "υπεύθυνοι" σωπαίνουν, όντας συνέταιροι, συνυπεύθυνοι και συνένοχοι σε ένα ανομολόγητο, χρόνιο και κατά συρροή έγκλημα που διέπραξαν κατά της χώρας.

Επιτέλους, ας ενώσουμε τις φωνές μας, ας ενώσουμε τον βηματισμό μας, προκειμένου να βαδίσουμε στον δρόμο που θα μας οδηγήσει σε μία νέα Ελλάδα, σε μία καλύτερη Ελλάδα. Στην Ελλάδα των Ελλήνων. Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Ηλίας Μαρκόπουλος

Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας

Go to top