Καταστρέφουν επειδή δεν ξέρουν και δεν θέλουν να δημιουργούν

 

 

Σύρουν τη χώρα στην καταστροφή

Είναι επικίνδυνοι. Διαλύουν το κράτος και καταστρέφουν την χώρα σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Οι (δια)κυβερνώντες υπάλληλοι των τραπεζιτών, αγνοούν εσκεμμένα την διαφορά μεταξύ αύξηση της παραγωγικότητας του κράτους και αύξηση της εξοικονόμησης του κράτους.

Ακολουθώντας την εύκολη και μη δημιουργική οδό της αύξησης εξοικονόμησης χρημάτων, επέλεξαν να δολοφονήσουν την χώρα και τους πολίτες της αργά, βασανιστικά και υπό το καθεστώς συνεχόμενων εκβιασμών. Χωρίς ενδοιασμούς επέλεξαν να στραγγαλίσουν τόσο την οικονομία, όσο και την κοινωνία, προκειμένου να φτάσουν στους στόχους εκείνους που ούτε μαθηματικά δεν μπορούν να επαληθεύσουν. Οι άρχοντες βασανιστές, σκοπεύοντας στην κάλυψη εκείνων των απαιτήσεων που θέτουν οι «δάνειες δυνάμεις» (στην πραγματικότητα πρόκειται για διεθνείς τοκογλύφους αισχίστου είδους) και με το προκάλυμμα της διάσωσης της χώρας, θέλουν να αγνοούν πεισματικά το γεγονός πως στην πραγματικότητα δολοφονούν την χώρα και εξαθλιώνουν τους πολίτες της. Καταπατούν το Σύνταγμα, που προστατεύει τους πολίτες και αδίστακτα και θρασύτατα ταυτόχρονα το επικαλούνται!!! Δεν πρόκειται για τραγική ειρωνεία, αλλά για στυγνή μαζική δολοφονία.

Αυτοί που κυβερνούσαν χθες και που συνεχίζουν να κυβερνούν σήμερα, είναι εχθροί της χώρας. Είναι υπάνθρωποι που εργάζονται αφειδώς προκειμένου να παραδώσουν πισθάγκωνα δεμένο έναν λαό στους τραπεζίτες. Λειτουργούν βασιζόμενοι σε στατιστικά στοιχεία τα οποία συνεχώς τους διαψεύδουν και εμμένουν να συνεχίζουν σε μία αδιέξοδη καταστροφική για την χώρα πορεία.

Ανίκανοι να δημιουργήσουν και θα θέσουν τις βάσεις μίας γρήγορης εξόδου της πατρίδας μας (όχι απαραίτητα και δικής τους πατρίδας), επέλεξαν να εκποιήσουν μία χώρα που δεν τους ανήκει. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες πολίτες. Οι προσωρινοί διαχειριστές της δεν νομιμοποιούνται να δημιουργούν συνθήκες διάλυσης. Η Ελλάδα είναι χώρα, είναι κράτος και δεν είναι επιχείρηση. Τόσο το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και το Διεθνές Δίκαιο είναι εναντία σε οτιδήποτε σήμερα συμβαίνει.

Οι καταστροφείς της πατρίδας μας δεν έχουν ούτε μία δικαιολογία για την καταστροφική και ισοπεδωτική τους ανικανότητα. Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει σύσσωμο το σημερινό πολιτικό σύστημα που είτε πρωταγωνιστεί είτε σαν θεατής αρκείται σε επιφωνήματα στην μαζική καταστροφή που ζούμε. Ο νέος χρόνος που έρχεται θα είναι κατά πολύ χειρότερος από τον προηγούμενο. Οι καταστροφείς δεν έχουν καμία διάθεση να εγκαταλείψουν το «έργο» που ξεκίνησαν. Όλα θα σταματήσουν μόνο εάν όλοι εμείς, τα θύματά τους, οι Έλληνες πολίτες, συσπειρωθούμε και τους εξαναγκάσουμε να εγκαταλείψουν την εξουσία που παράνομα κατέλαβαν.

Πολύ σύντομα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υποθηκεύσουν τα πάντα στους τοκογλύφους.

Πολύ σύντομα, οποιαδήποτε πηγή παραγωγής πλούτου της Ελλάδας, θα παραδοθεί στα χέρια του άτυπου κατακτητή, των τραπεζιτών και των δάνειων δυνάμεων.

Πολύ σύντομα, με τις υπογραφές τους οι σύγχρονοι εφιάλτες θα παραδώσουν γη και ύδωρ (και οτιδήποτε υπάρχει κάτω από τη γη και τη θάλασσα) στους διεθνείς κλεπτοκράτες.

Πατριώτες, Έλληνες, η Νέα Ελλάδα σας προσκαλεί και σας προκαλεί να συμπορευτείτε μαζί της σε έναν αγώνα αποτίναξης της χούντας των τραπεζιτών και των λακέδων τους που σήμερα απομυζούν την πατρίδα μας.

Ελάτε, συμπαραταχθείτε μαζί μας για να μπορέσουμε να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, την εθνική μας ανεξαρτησία, την εθνική μας υπερηφάνεια.

Χρέος όλων μας είναι να είμαστε αφέντες στα σπίτια μας, καθήκον και χρέος όλων μας είναι να γίνουμε αφέντες στην πατρίδα μας.

Χρέος όλων μας είναι να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους λακέδες και τους εφιάλτες και να παραδώσουμε στα παιδιά μας, στους Έλληνες που έρχονται, μία πατρίδα περήφανη, μία πατρίδα ελεύθερη, μία πατρίδα ανεξάρτητη.

Το ζητούμενο δεν είναι αν αυτό μπορεί να γίνει. Η ισχύς του λαού είναι πάντοτε μεγαλύτερη. Το ζητούμενο είναι να το θελήσουμε πραγματικά και να πάψουμε  να ακούμε τις «σειρήνες» και τα μίσθαρνα όργανα παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που μέχρι σήμερα μας έχουν καθηλώσει και μας έχουν καταστήσει ανενεργούς πολίτες, τραγικούς και βουβούς θεατές της καταστροφής μας.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας πως τα χειρότερα έρχονται, για μία ακόμη φορά δεσμεύεται πως κανένας τους δεν θα μείνει ατιμώρητος, κανένας τους δεν θα διαφύγει από τον τόπο που εγκλημάτισε, κανένας τους δεν θα γλιτώσει από την Νέμεση. Όλοι, θα εισπράξουν ό,τι τους αξίζει. Επιτέλους, ας αγωνιστούμε πραγματικά, για να επιστρέψει η Δημοκρατία στην χώρα που γεννήθηκε.

 

Ηλίας Μαρκόπουλος

Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας

Go to top