Δεν μας μένει πολύς χρόνος

 

 

Δεν μας μένει πολύς χρόνος

Η κατακραυγή της κοινωνίας των πολιτών γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Η δοτή κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου προχωρά χωρίς ηθικές αντιστάσεις και πολιτικές αντιδράσεις στο ξεπούλημα της χώρας. Τα κόμματα του Κοινοβουλίου σε ρόλο τραγικών κομπάρσων και βουβών εξυπηρετητών, έχουν μεταβληθεί σε δεκανίκια ενός «πολιτικού» συστήματος, μίας κατοχικής κυβέρνησης που μοναδικό της μέλημα είναι η εξυπηρέτηση οιουδήποτε εκτός των Ελλήνων πολιτών.

Η χώρα κατρακυλά και οι πολίτες υπό το καθεστώς της συνεχούς κυβερνητικής – πολιτικής – οικονομικής τρομοκρατίας, μεταβάλλονται σε πάροικους, ενώ ολοκληρώνεται το σχέδιο της απόλυτης υποταγής στις τράπεζες και τα διεθνή συμφέροντα. Ο πλούτος της πατρίδας μας «έχει βγει στο σφυρί» και οι κερδοσκόποι χαμογελούν.

 

Η Νέα Ελλάδα αντιμετωπίζοντας την ομερτά των πολιτικών συντεχνιών που συνεργάζονται και διαπλέκονται αγαστά με δυνάμεις χειραγώγησης των Ελλήνων πολιτών, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισείοντας την επικείμενη καταστροφή, η οποία δεν θα είναι μόνο οικονομική, αλλά και πολυεπίπεδα εθνική.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεπουληθούν όλα. Οι εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, θα έχουν τυπικό χαρακτήρα, αφού η Ελλάδα θα έχει πάψει να είναι χώρα και θα έχει μετατραπεί σε χώρο πάσης φύσεως κερδοσκοπίας από τους οικονομικούς μας τρομοκράτες. Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου είναι μία κυβέρνηση – δολοφόνος που ανέλαβε να ολοκληρώσει ένα συγκεκριμένο έργο που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από την κατ’ εξοχήν κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες, να προετοιμαστούν για τα χείριστα και παρακάμποντας τις οποιεσδήποτε (προσεκτικά δημιουργηθείσες και τοποθετημένες) μεταξύ τους διαφορές, να ενωθούν απέναντι σε μία πολιτική σκηνή που αποζητά την δική της διάσωση και την με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο παραμονή της στην εξουσία.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μία Εσχάτη Προδοσία.

Έλληνες, αντισταθείτε στον εξανδραποδισμό σας. Το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους δεν ισχύουν και έχουν καταπατηθεί επανειλημμένα. Οι βιαστές της κοινής λογικής, οι μεσίτες και οι δολιοφθορείς της χώρας, δεν πρόκειται να εργαστούν ποτέ προς την κατεύθυνση της διάσωσής της. Η τελευταία γραμμή άμυνας είμαστε όλοι εμείς.

Η Νέα Ελλάδα σας καλεί όλους για να δώσουμε τον αγώνα της επιβίωσης της πατρίδας μας, της χώρας που την εξαθλιώνουν βδελύγματα της ηθικής και της λογικής. Αν δεν αντισταθούμε, αν δεν προσπαθήσουμε να περισώσουμε τώρα την πατρίδα, τότε αύριο ίσως δεν θα υπάρχει τίποτε για να πάρουμε πίσω.


Από το Γραφείο Τύπου της
Νέας Ελλάδας

 

Go to top