Γιακουμάτος έπεα πτερόεντα…

 

 

Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ. κ. Γιακουμάτου περί ενοικιάσεως του Παρθενώνα, δεν μας εξέπληξε. Αποτελεί φυσική συνέχεια της όλης πολιτικής πορείας του ανδρός αλλά και του κόμματος το οποίο τον ανέδειξε.

Προφανώς ο εν λόγω πολιτικός κινείται μεταξύ ανηκέστου εγκεφαλικής βλάβης ή σκοπούμενης εντεταλμένης ενέργειας και αφήνουμε την ιατρική ή την ιστορία να τον ταξινομήσουν εκεί που ανήκει. Εάν βρίσκεται εκτός ελέγχου, τότε θα πρέπει κάποιος να τον επαναφέρει στην πολιτική, την ηθική και την εθνική τάξη.

Η «πρόταση» Γιακουμάτου, έδωσε το έναυσμα για μία ακόμη αήθη επίθεση από την γερμανική εφημερίδα Bild κατά της πατρίδας μας. Το τραγικό είναι πως ενώ δεχόμαστε τα εμέσματα κάθε φασιστοειδούς της Ευρώπης, είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε και πολιτικούς επιπέδου Γιακουμάτου.

Παρακάμπτοντας όλα τα αρνητικά και μένοντας στο θετικό της «πολιτικής πρότασης» του Γιακουμάτου, διαπιστώνουμε πως οι διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ελάχιστες και κινούνται συνεχώς σε αρνητικά πρόσημα σε σχέση με τις ανάγκες της χώρας.


Η Νέα Ελλάδα λυπάται που το Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεχίζει να φιλοξενεί ατιμωρητί πολιτικούς σαν τον κ. Γιακουμάτο, ο οποίος ευελπιστούμε πως διέπραξε ένα ατόπημα -αν και με πολύ σοβαρές εθνικές και ηθικές συνέπειες- για το οποίο θα ευαισθητοποιηθεί να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top