Κλιμάκιο της Νέας Ελλάδας σε πανελλαδική περιοδεία

 

 

Μέσα στα πλαίσια της εντατικοποίησης της προσπάθειας που καταβάλλει η Νέα Ελλάδα, εν όψει των τραγικών εξελίξεων που επιφυλάσσει το παρόν πολιτικό σύστημα και η κυβέρνηση Παπαδήμου, ο πρόεδρος της Νέας Ελλάδας κ. Ηλίας Μαρκόπουλος συνοδευόμενος από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής βρίσκονται ήδη στη Βόρειο Ελλάδα και πραγματοποιούν σειρά επαφών και ενημερωτικών συσκέψεων με ομάδες πολιτών και φορέων, προκειμένου να επιτευχθεί το δυνατόν συντομότερο ο βέλτιστος συντονισμός του αγώνα που συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Όσοι από εσάς επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην πορεία ενημέρωσης που ξεκίνησε στην περιφέρεια, όσοι από εσάς επιθυμείτε την διοργάνωση συσκέψεων και ανταλλαγής απόψεων - προβληματισμών στις περιοχές της κατοικίας σας, επικοινωνήστε με το τηλ. του κλιμακίου 6980319833.

Διαδώστε το μήνυμα - κάλεσμα της Νέας Ελλάδας. Οι Έλληνες πρέπει να οργανωθούμε. Κλιμάκια της Νέας Ελλάδας θα μετακινούνται σε ό,ποια περιοχή της πατρίδας μας, προκειμένου να πληροφορήσουν εκ του σύνεγγυς ομάδες πολιτών που θέλουν να μας γνωρίσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλλει η Νέα Ελλάδα.

 

Όσοι από εσάς μπορείτε να οργανώσετε χώρους συγκέντρωσης, κάντε το τώρα. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα, αφού οι σχεδιασμοί του ξεπουλήματος έχουν αυξήσει την ταχύτητα εφαρμογής της εξαθλίωσής μας.

Διαδώστε το μήνυμά μας και συμμετέχετε ενεργά στην επανάκτηση της πατρίδας μας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους τοκογλύφους και τους υπαλλήλους της. Η Ελλάδα είναι χώρα και όχι χώρος για ενοικίαση ή ξεπούλημα. Δεν είμαστε εταιρεία προς εκποίηση, αν και οι εταίρες της πολιτικής συνεχίζουν το ανήθικο ανθελληνικό έργο τους.

Όλοι οι δρόμοι, πλέον, οδηγούν στη Νέα Ελλάδα. Στην καλύτερη Ελλάδα που μπορούμε να δώσουμε στους εαυτούς μας, να χαρίσουμε στα παιδιά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να ακυρώσουμε τα σχέδια εκείνων που επί δεκαετίες κατέκλεψαν τους πάντες και τα πάντα και σήμερα ως μεσίτες και με τον μανδύα του αυτόκλητου σωτήρα, επιχειρούν το αδιανόητο: ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας, που δίνουμε, είναι του κλιμακίου που αυτή τη στιγμή περιοδεύει στην Βόρεια Ελλάδα. Μπορείτε όμως, να επικοινωνείτε και με τα κεντρικά γραφεία του κόμματος - πατριωτικού κινήματος πολιτών, στο τηλ. 2106457566 (τηλ κέντρο). Περιμένουμε το κάλεσμά σας για να οργανώσουμε μαζί την πατρίδα μας που οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τρίτων, την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ολοσχερή καταστροφή.

Εμείς για μία ακόμη φορά σας ανακοινώνουμε πως δεν αναγνωρίζουμε το παρόν πολιτικό σύστημα, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας έως και τον τελευταίο κλητήρα που το υπηρετεί. Κατέχουν την εξουσία παράνομα και αντισυνταγματικά και θα λογοδοτήσουν τόσο γι αυτό, όσο και για όλες τις πράξεις και παραλείψεις που έκαναν έως σήμερα σε βάρος της χώρας και του λαού.

Σας καλούμε σε εθνικό συναγερμό. Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς


Το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top