Ενοχλεί τους δοτούς κυβερνώντες η λέξη «Μακεδονία»

 

Ενοχλεί τους δοτούς κυβερνώντες

η λέξη «Μακεδονία»

Από τα πρώτα κυβερνητικά βήματα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και η μετατροπή του από υπουργείου σε Γενική Γραμματεία!!! Από τις πρώτες πολιτικές (και όχι οικονομικές) αποφάσεις της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, είναι η κατάργηση της Γ.Γ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης!!!

Φαίνεται πως δεν αντέχει ο νεοπατριωτισμός των κυβερνώντων απέναντι σε λέξεις με ιστορία. Τους κατανοούμε απολύτως, αφού γνωρίζουν πως η ιστορία θα τους φερθεί αναλόγως με τα αίσχη που έχουν διαπράξει κατά του Ελληνισμού.

Όμως, αυτή η «φυγή» των κυβερνώντων, υποδηλώνει και τις πολιτικές τους θέσεις απέναντι στην Μακεδονία, απέναντι στην Βόρειο Ελλάδα, απέναντι στον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Αυτές οι καταργήσεις, σηματοδοτούν την εγκατάλειψη από τους κυβερνώντες και την ταυτόχρονη μεγιστοποίηση των κινδύνων που περιβάλουν την Μακεδονία, την Θράκη, αλλά και ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι Ελληνική. Όπως δεν ήταν ούτε η προηγούμενη. Όπως δεν ήταν σειρά κυβερνήσεων, που κατόρθωσαν να σύρουν την χώρα, να την ευτελίσουν διεθνώς και να την μετατρέψουν σε χώρο προς κατάληψη από κάθε είδους διεθνές οικονομικό λαμόγιο, αλλά και από κάθε είδους κράτος και κρατίδιο που εποφθαλμιά περιοχές της πατρίδας μας.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας πως η υπάρχουσα πολιτική σκηνή αδυνατεί να σταθεί στο ύψος της ιστορίας και να ανταποκριθεί στις ιστορικές ευθύνες και τα εμπόδια που ορθώνονται σήμερα στην χώρα, καλεί τους Έλληνες να προετοιμαστούν, να συσπειρωθούν, να ενωθούν και να αγωνιστούν με τη Νέα Ελλάδα, για μία καλύτερη πατρίδα, για μία ελεύθερη, ανεξάρτητη και υπερήφανη πατρίδα που μας αξίζει.

Τα πολιτικά ξόανα ενοχλούνται από κάθε τι Ελληνικό και φροντίζουν να το εξαλείψουν. Εμάς, τους Έλληνες, μας ενοχλούν οι δοτοί κυβερνώντες. Τι θα κάνουμε γι αυτό; Οι υπάλληλοι των τραπεζών εργάζονται για τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Εμείς τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε θεατές ή θα απαιτήσουμε την πατρίδα μας, θα υπερασπιστούμε την ιστορία μας και θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας; Η ευθύνη για το αύριο της πατρίδας μας, ανήκει σε εμάς.

Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top