Η πατρίδα μας καλεί όλους

 

 

Η πατρίδα μας καλεί όλους

Καθήκον κάθε Έλληνα να ξαναγίνει η Ελλάδα χώρα των Ελλήνων. Οι δοσίλογοι, οι πράκτορες και τα λαμόγια θα αποκαλυφθούν όταν όλοι εμείς αποφασίσουμε να ενεργοποιηθούμε, όταν αποφασίσουμε να αφήσουμε τους καναπέδες μας και την επίπλαστη ασφάλειά μας. Η Ελλάδα πρέπει να χαράξει τον δικό της δρόμο, πρέπει να αρχίσει να αποφασίζει για τον εαυτό της και να μην επιτρέψουμε να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν.

Οι κάθε είδους κατακτητές, Γερμανοί και λοιποί συνεργάτες τους, πρέπει να φύγουν από την πατρίδα μας όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται αυτό.

Οι συμφωνίες που κάνουν τα υποπόδια των τοκογλύφων, είναι άκυρες εκ του Ελληνικού Συντάγματος, παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο και εκπίπτουν από οποιαδήποτε νομιμότητα έναντι των ανθρωπίνων και των πολιτικών δικαιωμάτων των φυσικών ιδιοκτητών αυτής της πατρίδας που μοιράζεται ως κέρδος σε μία αισχρή παρτίδα κέρδους που έστησαν επαίσχυντοι τραπεζίτες με τους εγχώριους λακέδες τους.

Η Νέα Ελλάδα σημαίνει το εγερτήριο σε όλους, δηλώνοντας πως οι χαμερπείς περιφερόμενοι πολιτικοί του υπό κατοχήν Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα αντιμετωπίσουν τους νόμους που καταπάτησαν και το Σύνταγμα που βίασαν με υποδείξεις τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Η πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή και χρέος όλων είναι να την απελευθερώσουμε. Αυτοί που υποκρίνονται πως εργάζονται για το καλό μας, υποσκάπτουν κάθε είδους ελευθερία και δικαίωμα που πηγάζουν από το Ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο. Η πατρίδα μας καλεί να πράξουμε το καθήκον μας. Η πατρίδα μας καλεί σε εθνική επιστράτευση. Θα απουσιάσει κανείς; Είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαστε και θα είμαστε όλοι παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο. 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top