Η κλοπή συνεχίζεται από την λαθροκυβέρνηση Παπαδήμου

 

 

Η κλοπή συνεχίζεται από την

λαθροκυβέρνηση Παπαδήμου

Το χαράτσι που επιθυμεί να εισπράξει η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, εκτός από παράνομο είναι και απάνθρωπο. Αφού τα Ελληνικά νοικοκυριά έχουν υποστεί τεράστιες πιέσεις και μειώσεις του εισοδήματός τους, η «διαρχία» Παπαδήμου – Βενιζέλου τολμά να εκβιάζει, εν μέσω ενός ιδιαίτερα κρύου χειμώνα, με τερματισμό παροχής ηλεκτροδότησης εάν τολμήσουν οι πολίτες να αρνηθούν την πληρωμή ενός παράνομου μέτρου από μία παράνομη κυβέρνηση.

Η Νέα Ελλάδα, καλεί τους Έλληνες πολίτες να σηκώσουν το ανάστημά τους και να αρνηθούν να πληρώσουν το χαράτσι. Η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή και υπό την διοίκηση ανάλγητων φορομπηχτών κυβερνώντων. Με μηδενικό έργο προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, με μηδενικό κοινωνικό έργο τη στιγμή που αυξάνονται οι άνεργοι και καταστρέφονται καθημερινά ολοένα και περισσότεροι συμπατριώτες μας, με μηδενικό έργο στην ασφάλεια αφού σε καθημερινή βάση αυξάνονται οι νεκροί Έλληνες που πέφτουν θύματα εγκληματικών – δολοφονικών ενεργειών από «αγνώστους», η δοτή κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου εκβιάζει και προσπαθεί να εισπράξει από όλους εκείνους που έχουν πολλαπλά πληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

Δεν πληρώνουμε κανένα χαράτσι. Το κράτος χρωστά στους πολίτες και όχι οι πολίτες στο κράτος. Δεν συναινούμε στις προσταγές αυτών που καταστρέφουν την χώρα. Κάθε είδους απειλή προς τους πολίτες, προσμετράται στο κατηγορητήριο που θα αντιμετωπίσουν την επομένη της αποκαθήλωσής τους από την λαθρο-εξουσία που σήμερα κατέχουν.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top