Άκυρες όλες οι συμφωνίες της κυβέρνησης Παπαδήμου

 

Άκυρες όλες οι συμφωνίες της κυβέρνησης Παπαδήμου

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τις φημολογίες και τις διαρροές του ξένου τύπου, κατανοούμε όχι μόνο την ανικανότητα, αλλά πρώτιστα την επικινδυνότητα της σημερινής παράνομης κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου.

Η Νέα Ελλάδα θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν αναγνωρίζει τόσο τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια, όσο και τις παράνομες συμφωνίες που γίνονται εν αγνοία και εις βάρος του Ελληνικού λαού. Κανένας νόμος και καμία συμφωνία δεν ισχύει, από τη στιγμή που δεν συναινεί ο Ελληνικός λαός. Καμία υπογραφή δοτών και ολίγιστων δεν αναγνωρίζεται και ως εκ τούτου καμία συμφωνία που συνάπτουν με τοκογλύφους και οικονομικούς τρομοκράτες δεν ισχύει, παρά μόνο ως τεκμήριο ενοχής μίας ομάδας μεσιτών που ανέλαβαν πρόθυμα να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας.

Παράνομες κυβερνήσεις εκδίδουν παράνομες αποφάσεις και υπογράφουν παράνομα συμφωνητικά. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όσοι μετέχουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, στην κατάλυση του Συντάγματος και στην μεταποίηση της Ελλάδας. Όλα όσα σήμερα πραγματοποιούν οι δοτοί κυβερνώντες, θα τα αντιμετωπίσουν ως κατηγορητήριο για ενέργειες κατά της χώρας. Και στο κατηγορητήριο αυτό ήδη συμπεριλαμβάνονται οι αρχηγοί και των τριών κομμάτων που σήμερα μετέχουν στην κυβέρνηση – εξάμβλωμα του Λουκά Παπαδήμου.


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top