Οι ολετήρες παριστάνουν τους σωτήρες

 

 

Ντροπιάζουν το κοινοβούλιο

με την παρουσία τους

 

Οι σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το απόγευμα και βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2012, αποτελούν την απόδειξη του ύφους, του ήθους και της αντίληψης περί της Δημοκρατίας που διαθέτουν τα σημερινά κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές τους.

Όλοι οι Έλληνες διαπιστώσαμε την ματαιοδοξία των βουλευτών, αλλά ταυτόχρονα είδαμε και τον φόβο που τους διέπει για όλα όσα έχουν συμφωνήσει, όλα όσα έχουν υπογράψει, όλα όσα παρέδωσαν στους τοκογλύφους με τις υπογραφές τους, χωρίς καν να αναγνώσουν αυτά στα οποία συμφωνούσαν και ψήφιζαν για «το καλό της χώρας»!!!

Η συνέχιση της παραμονής τους εντός του Κοινοβουλίου, θέτει σε τεράστιους κινδύνους το πολίτευμα, τους πολίτες και την χώρα. Η διαπιστωμένη, πλέον, ανικανότητά τους (και ελπίζουμε να είναι μόνο αυτό) πρέπει να παυθεί άμεσα.

Πριν από λίγους μήνες η Νέα Ελλάδα είχε ζητήσει την αποχώρηση από το Κοινοβούλιο, όλων εκείνων που δεν συμφωνούσαν με την καταστροφική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Είχαμε, δε, τονίσει πως οφείλουν να αποχωρήσουν καταδεικνύοντας την φασίζουσα κυβερνητική νοοτροπία. Κανείς δεν προτίμησε την αποχώρηση και παρέμειναν ως συνενοχικά υποζύγια της μνημονιακής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και ταυτόχρονα μάρτυρες της εκτέλεσης της πατρίδας μας και του Ελληνικού λαού.

Η Νέα Ελλάδα, καλεί σε εγρήγορση τους πολίτες της χώρας, καλεί σε επαγρύπνηση και απόλυτη ετοιμότητα και υπενθυμίζει πως αυτή η Βουλή έχει εγκαταλείψει το χρέος της απέναντι στον Ελληνικό λαό, γι αυτό και η Ελληνική Κοινωνία οφείλει να αυτοπροστατευθεί και να προετοιμασθεί για τα χειρότερα.

Η Νέα Ελλάδα, ενόψει τραγικών εξελίξεων, καλεί όλους όσους θέλουν να συνδράμουν ενεργά, να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά μας γραφεία. Οι καιροί απαιτούν την συμμετοχή όλων μας προκειμένου να αποτινάξουμε ένα πλήθος ανίκανων, που τολμούν μέχρι και σήμερα να περιφέρονται παριστάνοντας τους σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι ολετήρες και οι εργάτες της καταστροφής.

Από το γραφείο Τύπου της Νέας ΕλλάδαςGo to top