Κάλεσμα συμμετοχής σε καταθέσεις προτάσεων πολιτών

 

 

 

Μέσα στα πλαίσια της συμμετοχικής διαδικασίας, που αποτελεί έναν από τους βασικούς σχεδιασμούς λειτουργίας της Νέας Ελλάδας, η Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με την ομάδα πολιτικού σχεδιασμού, θεωρεί πως οι πολίτες πρέπει να λειτουργήσουν συμμετοχικά στον ευρύτερο αλλά και ειδικότερο επανασχεδιασμό για μία νέα Ελλάδα.

Ως κίνημα πολιτών, χωρίς κομματικές παρωπίδες, υπηρέτες μίας δημοκρατίας πολιτών, καλούμε όλους τους Έλληνες, να καταθέσουν τις ιδέες τους προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσπάθεια σχεδίασης και λειτουργίας ενός δημοκρατικού πλαισίου για την δημιουργία μίας πραγματικά νέας Ελλάδας, στην οποία οι πολίτες θα έχουν το απεριόριστο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να προτείνουν ελεύθερα, να συμμετάσχουν οικειοθελώς, να οραματίζονται και να συνδημιουργούν ελεύθερα και υπεύθυνα.

 

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, λοιπόν, η Νέα Ελλάδα περιμένει τις προτάσεις όλων, προκειμένου να οικοδομήσουμε όλοι μαζί, το αύριο που μας αξίζει.

Τα μηνύματά σας μπορείτε να στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σημειώνουμε πως μόνο οι ενεργοί πολίτες αποτελούν την εγγύηση για νέες καινοτόμες πολιτικές πράξεις, με κοινωνική δικαιοσύνη για μία πραγματική δημοκρατία.

Από την Συντονιστική Επιτροπή
Go to top