Συλλογή στοιχείων για να στηθούν τα Λαϊκά Δικαστήρια

 

 

 

Συλλογή στοιχείων

για να στηθούν

τα Λαϊκά Δικαστήρια

Εδώ και πολύ καιρό είναι δεδομένο (και εν πολλοίς αποδεδειγμένο) πως η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, εργάστηκαν προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης επιβολής κατοχής της πατρίδας μας. Τα μέχρι στιγμής γνωστά γεγονότα αλλά και οι μέχρι στιγμής διαρρέουσες πληροφορίες καταδεικνύουν πράξεις που περιείχαν δόλο ή έγιναν ελλείψει ικανότητας κρίσης και είναι ισοδύναμες με εθνική προδοσία, αφού εξέθεσαν την πατρίδα μας διεθνώς.

Η Νέα Ελλάδα έχει αρχίσει εδώ και καιρό να συγκεντρώνει στοιχεία που αποδεικνύουν πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, δεν επέδειξε καμία αντίσταση και τέλος δεν στάθηκε στο ύψος των ευθυνών που οικειοθελώς ζήτησε από τον Ελληνικό λαό, με αποτέλεσμα σήμερα η χώρα να οδηγείται στην απόλυτη ένδεια, ενώ η απώλεια της αξιοπιστίας και του ηθικού αναστήματος -τόσο της Ελλάδας όσο και των πολιτών της- στο εξωτερικό, έχουν επιφέρει βαθύτατα ηθικά πλήγματα, την ευθύνη των οποίων φέρουν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Αν και βρισκόμαστε σε πρώιμα στάδια δημιουργίας των συνθηκών απαλλαγής των κατοχικών «δάνειων δυνάμεων», θεωρούμε πως η επόμενη ημέρα της απομάκρυνσής τους από την χώρα ή από την εξουσία, πρέπει να μας βρει έτοιμους προκειμένου η Δικαιοσύνη να αναλάβει άμεσα το έργο της. Έτσι, ζητάμε από Έλληνες πολίτες που θέλουν να εργασθούν προς την κατεύθυνση συγκέντρωσης στοιχείων και δημιουργίας κατηγορητηρίου, να μας βοηθήσουν για να καταθέσουμε, όσο πιο σύντομα γίνεται, φάκελο στοιχείων μαζί με την κατηγορία περί «εθνικής προδοσίας».

Η Νέα Ελλάδα, πιστεύοντας ακράδαντα πως μόνο λαϊκά δικαστήρια ενόρκων μπορούν να αποδώσουν δικαιοσύνη, θα εργασθεί με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να εξασφαλισθεί η παραδειγματική τιμωρία όλων όσων έχουν εμπλακεί στο σχέδιο υποδούλωσης της πατρίδας μας. Η τιμωρία των ενόχων απαιτείται, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πορεία προς την ανάκαμψη. Ευελπιστούμε, δε, πως θα βρούμε αρωγούς και ικανούς συμπαραστάτες, προκειμένου να αρχίσει η πατρίδα μας να προχωρά σε μία ολική επαναφορά με βάση τις αρχές του Δικαίου και της Αλήθειας, που σήμερα έχουν καταπατηθεί στο όνομα της εξασφάλισης αποπληρωμής ενός χρέους, το οποίο η κυβέρνηση Παπανδρέου, μαζί με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, έχουν αρνηθεί να ελέγξουν.

Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, δεν θα μπορέσει να βαδίσει προς τα εμπρός εάν δεν τακτοποιήσει τις μείζονος σημασίας εκκρεμότητες απέναντι στο μέχρι και σήμερα πολιτικό προσωπικό. Επιβάλλεται η Δικαιοσύνη να τακτοποιήσει ζητήματα που άπτονται του κύρους της χώρας και να επέλθει έτσι η ομαλότητα, η οποία έχει διαταραχθεί με αποκλειστική ευθύνη του παρόντος πολιτικού προσωπικού.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top