Ανίκανοι να δώσουν λύση, οδηγούν την χώρα στην καταστροφή

Όταν κάποιος είναι ανίκανος, αλλά και σε υπεύθυνη δημόσια θέση, τότε γίνεται επικίνδυνος. Εάν, μάλιστα, βρεθεί ενώπιον των ευθυνών μίας απόφασης που τον φέρνει αντιμέτωπο με το διεφθαρμένο του παρελθόν, τότε μπορεί να γίνει απολύτως καταστροφικός. Και αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Άνθρωποι ανίκανοι και άκρως επικίνδυνοι, πολιτικοί που αποτελούν τον ορισμό της ανευθυνότητας, διαχειρίζονται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την τύχη της χώρας και την μοίρα του λαού. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει μάρτυρες μίας πρωτόγνωρης για τα Ελληνικά ιστορικά δεδομένα υποχωρητικότητας, η οποία έχει αγγίξει –και ίσως να έχει προσπεράσει- και τα όρια της εθνικής προδοσίας.

Χωρίς κανένα πολιτικό ανάστημα, χωρίς πολιτικό και ηθικό κύρος, οι κυρίως αίτιοι της καταστροφής, συνεχίζουν με την μικροπολιτική τους να καταστρέφουν.

 

Πανικόβλητοι μπροστά στις τεράστιες ευθύνες τους, γνωρίζουν πως ο Ελληνικός λαός έχει αποφασίσει να τελειώνει οριστικά μαζί τους.

Η Νέα Ελλάδα καλεί όλα τα μέλη της, όλους τους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν και να αγωνιστούν για την πατρίδα.

Με Ελληνικές σημαίες πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους.

Έντρομοι οι ολίγιστοι και ριψάσπιδες ξέρουν πως έφτασε το τέλος τους τη στιγμή που όλοι εμείς θα αποφασίσουμε να τελειώσουμε μαζί τους και να ξανακάνουμε την Ελλάδα χώρα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

Go to top