Όλοι στο Σύνταγμα, η ιστορία μας καλεί

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά και τα δεκανίκια της, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Τρέμουν την επόμενη ημέρα οι παράνομοι συγκυβερνώντες, επειδή γνωρίζουν πως θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους.

Πανικόβλητοι πηδάνε από το καράβι της εξουσίας οι μέχρι και χθες υποστηρικτές της.

Η οργή του λαού, διασκορπά τους βιαστές του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και του λαού.


Το θηρίο σήμερα είναι λαβωμένο και δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα του προκειμένου να επιζήσει. Αυτή η στιγμή είναι και η πλέον κρίσιμη, αφού δεν θα διστάσουν οι λαθραίοι κυβερνήτες να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο και κάθε τρόπο για να τσακίσουν την αντίσταση του Ελληνικού λαού. Γνωρίζουν το μακάβριο τέλος που θα έχουν και θα πραγματοποιήσουν την ισχυρότερη, την αθλιότερη και την πλέον βίαιη επίθεσή τους κατά των φυσικών ιδιοκτητών της Ελλάδας.

Οι ληστές πιάστηκαν στα πράσα, αλλά οι επιταγές των αφεντικών τους είναι σαφείς. Πρέπει να διατηρηθούν στην εξουσία, για να διασωθούν οι τράπεζες, για να κερδίσουν οι τοκογλύφοι, για να ικανοποιηθούν οι οικονομικοί δολοφόνοι μιάς χώρας. Ζητάνε το αδύνατο και απαιτούν την επιβολή του. Απαιτούν την πτώχευση των πολιτών, για να μην πτωχεύσουν οι εντολείς, οι χορηγοί και οι εργοδότες τους. Θρασύτατα τολμούν να σηκώνουν τον τόνο της φωνής τους και απειλούν, ξεχνώντας πως αυτό τον λαό δεν τον τρομάζει τίποτε πέρα από τον Θεό που πιστεύει και το χρέος του απέναντι στην ιστορία.

Έλληνες πατριώτες, η μάχη που ξεκινάει αύριο θα είναι η πρώτη και η ιστορία μας καλεί να βρεθούμε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή. Η χώρα μας δεν είναι προς πώληση. Οι πολίτες, δεν είμαστε αντικείμενα για να μας αποκτήσουν οι απόγονοι του Χίτλερ. Ως Έλληνες ας ετοιμαστούμε για πολλές μάχες, γιατί το θηρίο έχει αποκτήσει δύναμη που θα επιχειρήσει να την στρέψει εναντίον μας για να μας υποτάξει. Ο πόλεμος πλέον δεν είναι με έναν αόρατο εχθρό. Η ένοχη κυβέρνηση και τα υποπόδιά της είναι οι εχθροί μας. Αυτοί που θέλουν να μας παραδώσουν στις ορέξεις των επίδοξων κατακτητών της όμορφης πατρίδας μας, της Ελλάδας. Αυτοί μας κήρυξαν τον πόλεμο και αυτοί θα νιώσουν τι σημαίνει να πολεμάς εναντίον Ελλήνων.

Υπέγραψαν την καταδίκη μας, αγνοώντας πως υπέγραφαν το δικό τους τέλος, όπως η Νέμεσις γνωρίζει να δίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τολμούν να μας απειλούν, για να μας φοβίσουν και ξεχνούν πως οι Έλληνες αλλάζουν πρόσωπο όταν μάχονται. Αν αυτοί οι τραγικοί ριψάσπιδες είχαν διαβάσει και είχαν διδαχτεί ελάχιστα από την ιστορία, θα γνώριζαν πως κάτι διαφορετικό τρέχει στο αίμα των Ελλήνων. Κάτι που έκανε τους εχθρούς να τρέχουν να σωθούν. Ήρθε η ώρα να ρίξουμε στον Καιάδα τα απολειφάδια των ολίγιστων που προτίμησαν να παίξουν τον ρόλο του Εφιάλτη και έστησαν νέες Θερμοπύλες.

Η Νέα Ελλάδα μπαίνει στην πρώτη γραμμή, με λάβαρό της την Ελληνική σημαία, για τον αγώνα τον καλό, τον όμορφο, τον αγώνα που όσοι θα δώσουν θα λέγονται επάξια Έλληνες. Καλή αντάμωση και καλή λευτεριά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top