Το παρακράτος στην υπηρεσία της κυβέρνησης Παπαδήμου

Η τραγική κυβέρνηση του τραπεζο-υπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου, μη αντέχοντας την λαϊκή κατακραυγή, επέτρεψε στο παρακράτος, τους γνωστούς – αγνώστους κουκουλοφόρους, να δώσουν θέμα προς συζήτηση στα ΜΜΕ. Η αυριανή ημέρα πρέπει να μας βρει να συζητάμε τις φωτιές που έβαλαν οι κουκουλοφόροι στα κτίρια των Αθηνών και όχι την φωτιά που έβαλε στην χώρα η συγκυβέρνηση Παπανδρέου - Σαμαρά.

 

Αυτός είναι ο στόχος του σημερινού πολιτικού εκτρώματος που κυβερνά την πατρίδα μας. Η επόμενη ημέρα θα βρει τους γνωστούς παπαγάλους να αναλύουν τα κατορθώματα των κουκουλοφόρων, που όλως παραδόξως δεν ελέγχθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, και θα ξεχάσουν να ασχοληθούν με την κατάργηση της πατρίδας μας ως κράτος, με την φωτιά που έβαλε σε ολόκληρη την χώρα η πλειοψηφία των βουλευτών και η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου με την βοήθεια του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου.

Περιμένουμε τις παραιτήσεις τόσο του κυρίου Παπουτσή, όσο και του ίδιου του κυρίου Παπαδήμου. Είναι ίσως η τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν τόνους χημικών σε απλούς πολίτες και να μην μπορούν να σταματήσουν τους κουκουλοφόρους!

Το άνομο καθεστώς δεν αντέχει την δίκαιη πίεση των πολιτών και προσφεύγει στις κλασσικές του μεθόδους. Τρομοκρατία, βία, παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός. Με όσα συνέβησαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, η κυβέρνηση Παπαδήμου έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα να καταλάβει τις πρώτες θέσεις στο λαϊκό δικαστήριο που θα δικάσει όσους βυσοδόμησαν κατά της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας

Ηλίας Μαρκόπουλος

Go to top