ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ! ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

 

Έλληνες!

Οι μέρες και οι ώρες που ζούμε είναι οι πιο κρίσιμες που έχει περάσει το Έθνος μας τα τελευταία 70 χρόνια! Είμαστε μπλεγμένοι σε έναν πόλεμο, σε έναν πραγματικό πόλεμο, χωρίς εισαγωγικά, από τον οποίο πρέπει πάση θυσία να βγούμε νικητές! Πάση θυσία, αλλοιώς χάνουμε τη πατρίδα μας, χάνουμε το μέλλον μας, χάνουμε τα πάντα!

Όλοι μας βρισκόμαστε απέναντι στον πιο ύπουλο εχθρό που αντιμετωπίσαμε ποτέ. Τη Διεθνή του Χρήματος και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, που θέλει να μας καταστήσει την «Ινδία και την Κίνα» της Ευρώπης!

Την περασμένη Κυριακή, δώσαμε όλοι μας μια μεγάλη μάχη! Πολλοί είπαν ότι τη χάσαμε! Όχι Έλληνες, τίποτε δεν χάθηκε ακόμη! Το νομοσχέδιο και η δανειακή μπορεί να ψηφίστηκαν από το συνδικάτο του παλαιοκομματισμού, αλλά το σύστημα δέχτηκε καίριο πλήγμα!

Τα «κόμματα» των δοσίλογων, υπέστησαν βαριές απώλειες. Το ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου, έχασε 22 Βουλευτές και έπεσε στους 130, δηλαδή δεν είναι πλέον και τύποις κόμμα της πλειοψηφίας και η ΝΔ έχασε άλλους 21 και έπεσε στους 62! Τα δε ποσοστά τους σήμερα, είναι τα πλεον ιστορικά χαμηλά ποσοστά όλων των εποχών απο την ίδρυσή τους! Η νίκη λοιπόν που πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ που δώσαμε το παρόν την Κυριακή στις 12 του Φλεβάρη, είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας από ό,τι νομίζουμε! Το σύστημα μπορεί να πέρασε ό,τι ήθελε μέσω εκβιασμών και τρομοκρατίας, αλλά η νίκη του αυτή στην κυριολεξία είναι ΠΥΡΡΕΙΟΣ!

Οι Γερμανοί και το ΔΝΤ επειδή δεν αισθάνονται καθόλου βέβαιοι, ακριβώς από αυτό το αποτέλεσμα, ζητούν ακόμη και τις δηλώσεις υποταγής των δοσίλογων, ζητάνε το πλήρες προσκήνυμά τους! Επειδή γνωρίζουν ότι αυτό που έκαναν τα τσιράκια τους εδώ είναι παντελώς αντισυνταγματικό, παράνομο και ενάντια σε κάθε είδους Δίκαιο, προσπαθούν να πάρουν τις υπογραφές τους για να μην μπορεί τίποτε να αναιρεθεί στο μέλλον! Μπορεί να πάρουν όμως τις υπογραφές αυτών, τη δική μας όμως δεν θα την πάρουν ΠΟΤΕ! Το σχέδιό τους είναι να δεσμεύσουν όλους τους πολιτικούς για να μην αλλάξουν τίποτε όποιος από αυτούς έρθει κάποτε στην εξουσία! Έχουμε πληροφορίες ότι έχουν αρχίσει να ζητάνε ανάλογες δεσμεύσεις και από εξωκοινοβουλευτικά νέα κόμματα, που οι δημοσκοπήσεις τους φέρνουν ένα βήμα έξω απο τη Βουλή! Κι ένα από αυτά, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! Θα εισπαράξουν ένα βροντερό ΟΧΙ!

Είμαστε σε πόλεμο Έλληνες! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας!

Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», ως κίνημα των Πολιτών της Ελλάδας, δίνει τον υπερ πάντων αγώνα της να ανατρέψει την πορεία της πατρίδας προς τον όλεθρο, αλλά δεν μπορεί μόνη της, είναι αδύνατον!

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Εμείς ως ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, είμαστε απλοί πολίτες, δεν έχουμε ούτε περιουσίες, ούτε δεχόμαστε να συνδιαλλαγούμε με ΚΑΝΕΝΑΝ χρηματοδότη, τράπεζα ή ιδιώτη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ η εξουσία ή η πολιτική. Εργαζόμενοι άνθρωποι είμαστε, καθημερινοί, μας συναντάτε στο δρόμο, στη δουλειά, στο γραφείο, στην αγορά. Και όπως ο καθένας γνωρίζει, κάθε αγώνας θέλει στήριξη. Κοινωνική και οικονομική. Η φωνή μας ακόμη δεν έχει ακουστεί απο τα ΜΜΕ, ακριβώς γι αυτόν το λόγο. Επειδή οι σημερινοί καναλάρχες για να δώσουν το όποιο μικρόφωνό τους, πρέπει πρώτα να μιλήσει το χρήμα. Κι εμείς, δεν το διαθέτουμε. Τουλάχιστον, σε αυτόν το βαθμό.

Οι μετακινήσεις που κάνουν τα στελέχη μας στην επαρχία για να ενημερώσουν τον λαό μας, να τον ξεσηκώσουν, να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να δώσουν κουράγιο και δύναμη, δυστυχώς κοστίζουν πολλά. Δεν επιθυμούμε όμως, αν και το δικαιούμαστε βάσει του Νόμου, να εισπράξουμε ΚΑΜΜΙΑ κρατική επιχορήγηση. Θα ήταν ενάντια σε αυτά που διακυρήττουμε. Εμείς θέλουμε μιαν ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, απαλλαγμένη απο τον κομματισμό και τον κρατισμό, σε κανένα κράτος του κόσμου τα κόμματα ΔΕΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ απο το δημόσιο κορβανά, από τα λεφτά των φορολογούμενων. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συμβαίνει αυτό. Καιρός λοιπόν να σταματήσει ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

Ο μόνος λόγος που υπάρχει η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είστε εσείς. Ο ελληνικός λαός που υποφέρει. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ δεν υπάρχει. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ να φέρουμε σε πέρας τον αγώνα που ξεκινήσαμε ΜΑΖΙ.

Η όποια οικονομική ή υλική βοήθεια μας προσφέρετε, τίθεται σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όλη η οικονομική μας κατάσταση άλλωστε βρίσκεται υπό ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ, τον οποίο έχει αναλάβει η Οικονομική Επιτροπή του κινήματός μας, η οποία απαρτίζεται απο τρία μέλη που λογοδοτούν ΑΜΕΣΑ στον πρόεδρό μας, τον Ηλία Μαρκόπουλο και φυσικά ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, που χορηγείτε τη βοήθεια.  Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ στον οποιονδήποτε θελήσει να τα ελέγξει.

Υπάρχει και θα υπάρχει όσο υφίσταται το Κίνημά μας, ΑΠΟΛΥΤΗ διαφάνεια στο πού πάνε τα χρήματα και οι δωρεές σας. Ακόμη και το τελευταίο σέντ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Δεν χρειαζόμαστε πολλά. Μπορώ να πω ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Ακόμη και το ένα Ευρώ, είναι υπερ-πολύτιμο για μας!

Το 1 ευρώ σας μηνιαίως, γίνονται ΕΝΤΥΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΦΥΛΛΑΔΙΑ και μπορούν ΚΑΙ να συντηρούν γραμματειακό προσωπικό στα γραφεία μας!

Τα 2 ευρώ σας, μας δίνουν ΚΑΥΣΙΜΑ και ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τις μετακινήσεις μας!

Τα 3 ευρώ σας,μας δίνουν την πολυπόθητη ΦΩΝΗ στα ΜΜΕ!

 

Δεν χρειαζόμαστε παραπάνω! Αυτά, ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!

Κάντε τη δωρεά σας τώρα!

 

 

 

Ξέρουμε ότι εδώ που βρισκόμαστε, ακόμη και το 1 ευρώ είναι σημαντικό για πολλούς από μας. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ!

Την προσφορά σας, μπορείτε να την κάνετε μέσω διαδυκτίου ή ταχυδρομικώς, ή ακόμη και να έρθετε στα γραφεία μας και να μας γνωρίσετε κι από κοντά! Σε κάθε σας προσφορά, σας δίνεται ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ για το αρχείο σας και για φορολογικούς λόγους. Εαν τη συναλλαγή σας την κάνετε μέσω διαδυκτίου (PayPal), αυτομάτως σας έρχεται απόδειξη απο το ίδιο το PayPalστο μαίλ σας και μετά, θα ακολουθήσει η κανονική απόδειξη, εφ όσον μας το ζητήσετε, μέσω ταχυδρομείου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Go to top