Δεν έχουν την ευθιξία ούτε να παραιτηθούν

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε προχώρησε σε υποτιμητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και του πολιτεύματος της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η δημοκρατία έβλαψε την Ελλάδα», ενώ άφησε αιχμές για απαγόρευση εκλογών στην χώρα μας!!!

 

Δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης (Παπαδήμος, Παπανδρέου και Σαμαράς) δεν έστειλαν καμία απολύτως απάντηση στον φασίζουσας συμπεριφοράς γερμανό υπουργό Οικονομικών. Με αυτό τον τρόπο, κατέστησαν απολύτως σαφές προς όλους, πως δεν διατίθενται να υπερασπίσουν ούτε τα δικαιώματα και τους πολίτες της χώρας, αλλά ούτε και την Δημοκρατία.

Αυτή η συμπεριφορά των ευλίγιστων και υπάκουων συγκυβερνώντων προς τις ορέξεις των οικονομικών τρομοκρατών της χώρας, καταδεικνύει και το μέγεθος της ενδοτικότητάς τους εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας και των δικαιωμάτων των Ελλήνων. Με την σιωπή τους, αποδέχονται πως «κυβερνούν» μία χώρα στην οποία δεν υπάρχει Δημοκρατία. Και αυτή τους η σιωπηλή παραδοχή φανερώνει την προσωπική ενοχή τους για την κατάλυση του πολιτεύματος.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει την ανίκανη κυβέρνηση της τριανδρίας των κατ’ ευφημισμόν εκπροσώπων των Ελλήνων. Καλεί τους πολίτες σε απόλυτη επαγρύπνηση και προετοιμασία, αφού η χώρα δεν εκπροσωπείται πλέον από κανέναν, δεν προστατεύεται ούτε από το πολίτευμα το οποίο ευθέως αμφισβητούν οι κατοχείς της.

Επειδή πολύ σύντομα θα κληθούμε όλοι μας να υπερασπισθούμε το Ελληνικό Σύνταγμα, την Ελληνική Δημοκρατία, την ιστορία μας, τις οικογένειες και τις περιουσίες μας, σας καλούμε σε απόλυτη εγρήγορση απέναντι στους λακέδες των τραπεζιτών και δολοφόνων της πατρίδας μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

 

Go to top