Τσίρκο «Η Ελληνική Βουλή»

ΒΟΥΛΗ

Με τα κόμματα να «αποκεφαλίζουν» τους βουλευτές επειδή ψηφίζουν κατά συνείδηση, με τους βουλευτές να μεταλλάσσουν τα ιδεολογικά τους πιστεύω και να μετατρέπονται σε «είδος προς μεταγραφή», με τα κόμματα να αγνοούν την λαϊκή βούληση και να λειτουργούν αυτάρεσκα και πέρα από τα όσα το Σύνταγμα της χώρας επιτάσσει, διαμορφώνεται η σημερινή πολιτική σκηνή, το σημερινό Κοινοβούλιο της Ντροπής, το οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων ισχυρίζονται πως θα οδηγήσει την χώρα προς την ανάκαμψή της!!!

 

Δεν είναι ειρωνεία ο χαρακτηρισμός «τσίρκο», για την σημερινή εικόνα του Κοινοβουλίου, αφού οι πράξεις των πολιτικών καμία σχέση δεν έχουν με την χώρα, παρά μόνο με την εξασφάλιση των ιδίων σε θέσεις με πολλά ωφελήματα και πολύ υψηλούς μισθούς. Η ανακολουθία λόγων και έργων, είναι ένα γεγονός που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Αυτοί οι πολιτικοί, με αυτές τις πεποιθήσεις και με αυτές τις αντιλήψεις, δεν μπορούν να προσφέρουν πλέον τίποτε.

Οι εκλογές έχουν γίνει απαιτητές προκειμένου να διαφυλαχθεί η χώρα από ένα πολιτικό προσωπικό που δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, δεν έχει καμία αξιοπιστία και δεν έχει δυστυχώς κανένα απολύτως κύρος.

Επιτέλους, οι ίδιοι μπορούν να εξευτελίζονται όσο θέλουν, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να συμπαρασύρουν στην δική τους πτώση έναν λαό και μία χώρα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top