Κυβέρνηση κολαούζων εκτελεί την Ελλάδα και τους Έλληνες

flag

 

Κυβέρνηση κολαούζων

και οικονομικών δολοφόνων

εκτελούν την πατρίδα

και τον Ελληνικό λαό

Μπαίνοντας στον κόσμο της ζούγκλας, με απόλυτη ευθύνη του παρόντος πολιτικού συστήματος, οφείλουμε πλέον όλοι οι πολίτες να γνωρίζουμε πως η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει σαν στόχο την υπεράσπιση της Ελληνικής κοινωνίας, παρά μόνο την ικανοποίηση των αιτημάτων των δανειστών τοκογλύφων, των οικονομικών και εθνικών μας τρομοκρατών. Η κυβέρνηση «πάρτα όλα», έχει αποφασίσει για εμάς, χωρίς εμάς και εις βάρος μας, να εκποιήσει την χώρα και να την μεταβάλει σε ένα τεράστιο πάμφθηνο εργοτάξιο παραγωγής κέρδους με τους πλέον επαίσχυντους κανόνες.

 

Οι Έλληνες πολίτες, πρέπει να γνωρίζουν πως είναι μόνοι απέναντι σε μία κυβέρνηση που λοιδωρείται και κατηγορείται διεθνώς, για την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος. Οι θεσμικά και νομικά υπεύθυνοι της καταστροφής που έγινε στην Ελληνική οικονομία, σήμερα συνεργάζονται και παραδίδουν ολόκληρη την χώρα σε δυνάμεις κατοχής που φέρνουν επιτρόπους γκαουλάιτερ.

Η σημερινή κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί απέναντι στον Ελληνικό λαό και καταπατώντας κάθε έννοια του Ελληνικού και του Διεθνούς Δικαίου, έχει μετατρέψει την Ελλάδα από χώρα σε… επιχείρηση που εκποιείται. Υπογράφουν και κλείνουν συμφωνίες χωρίς να ρωτήσουν τον λαό αυτής της χώρας, επειδή γνωρίζουν επακριβώς τι πράττουν κι επειδή γνωρίζουν πως η "λαϊκή εντολή" βρίσκεται στην τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που οι ίδιοι οδηγούν την χώρα. Δεν διστάζουν μάλιστα, οι υπηρέτες των κατοχικών δυνάμεων, να χρησιμοποιούν ένα ιδιότυπο αλλά οργανωμένο παρακράτος, το οποίο έχει επιφορτισθεί με τον ρόλο της "αιτιολογημένης επιβολής βίας", αλλά ουσιαστικά τρομοκρατίας των Ελλήνων πολιτών, από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία για μία ακόμη φορά τοποθετείται εναντίον του λαού, με την δικαιολογία "εκτελούμε εντολές"!

Οι τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες, άκρως εξαρτώμενων και αποδεδειγμένα ανίκανων να προσφέρουν στην χώρα, πολιτικών, καταγράφονται και συμπληρώνουν ένα πρωτοφανές σε έκταση κατηγορητήριο. Οι ριψάσπιδες, ευλύγιστοι και χωρίς εθνικό φρόνημα πολιτικοί εξυπηρετητές των «δάνειων» και κατοχικών δυνάμεων, θα βρεθούν εντός του έτους εκεί που τους αξίζει, εκεί που θα τους τοποθετήσουν τα λαϊκά δικαστήρια.

Μέχρι τότε, όμως, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ημέρες που έρχονται θα περιέχουν πρωτοφανή ανέχεια, πρωτοφανή εγκληματικότητα και πρωτοφανή προσπάθεια εκδίωξης του Ελληνικού πληθυσμού. Γι αυτές τις ημέρες πρέπει όλοι μας να προετοιμαστούμε, με κάθε τρόπο και με όποιο μέσο διαθέτουμε να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, αλλά και την πατρίδα μας.

Το Κοινοβούλιο της Ντροπής, έχει κηρύξει τον πόλεμο στους Έλληνες. Και είναι ιστορικά γνωστό τι παθαίνουν όσοι τολμούν να τα βάλουν με τον Έλληνα… Ιδιαίτερα σήμερα, που και οι πολίτες της Ευρώπης, συνειδητοποιούν πως η επίθεση υποδούλωσης που γίνεται στην χώρα μας, αποτελεί το προοίμιο της επίθεσης στις χώρες τους, η ευθύνη που βαραίνει τους Έλληνες, γίνεται ιστορική. Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι, η Ελλάδα επιλέχθηκε ως χώρος ενός παγκοσμίου πειράματος αποχαύνωσης και υποδούλωσης λαών. Η ιστορία καλεί για μία ακόμη φορά εκείνους που μπορούν να παλέψουν για την Δημοκρατία, την Ελευθερία και το Δίκαιο. Και ε αυτόν τον αγώνα οι Έλληνες θα δηλώσουν για μία ακόμη φορά το μεγάλο «παρών»!

Αφού έχουμε πλέον καταλάβει πως η ένοχη παρούσα πολιτική σκηνή αποσκοπεί στην προσωπική της διάσωση και διατήρηση σε θώκους εξουσίας, εις βάρος των πολιτών, μήπως πρέπει να κατανοήσουμε και πως εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να τους συντρίψουμε παραδειγματικά για τα όσα σχεδίασαν, εκτέλεσαν και συνεχίζουν να εκτελούν εις βάρος μας;

 

Ηλίας Μαρκόπουλος

Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας

Go to top