Οι υπογραφές τους είναι παράνομες, όπως και οι ίδιοι

Οι υπογραφές τους

είναι άχρηστες

 

«Κλειδώνει» μας λένε, σήμερα η υπόθεση της Ελλάδας με την Ευρώπη. Οι υποτακτικοί του Σόιμπλε, Παπαδήμος και Βενιζέλος, απόντος του όψιμου μνημονιακού και «σωτήρα» της πατρίδας Αντώνη Σαμαρά, θα παραστούν στην τελική απόφαση και στην τελετή κατάργησης της Ελλάδας ως χώρα. Το έχουν συμφωνήσει, το έχουν υπογράψει και το έχουν επιβάλλει στο… Κοινοβούλιο.

Θα πρέπει οι Ευρωπαίοι «εταίροι» και «φίλοι», καθώς και οι τραπεζίτες που βρίσκονται μπροστά ή πίσω από αυτούς, οι οικονομικοί δολοφόνοι και κάθε λογής λαμόγιο της διεθνούς κοινότητας, να γνωρίζουν πως οι Έλληνες πολίτες δεν αποδέχονται αυτά που η τριανδρία Παπαδήμου – Παπανδρέου – Σαμαρά έχουν υπογράψει.

Οι υπογραφές και οι συμφωνίες μίας κυβέρνησης που δεν είναι αναγνωρισμένη από τον Ελληνικό λαό, η οποία έχει καταργήσει το Σύνταγμα της χώρας και προτάσσει το συμφέρον των τοκογλύφων, δεν έχουν καμία απολύτως αξία για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος διαφωνεί καθέτως και οριζοντίως με τους «ευλύγιστους» ταγούς, οι οποίοι λίαν συντόμως θα μεταβληθούν σε λαγούς για να γλιτώσουν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Οι «δάνειες δυνάμεις» και οι όψιμοι «κατακτητές» της Ελλάδας, θα πρέπει να γνωρίζουν πως συνομιλούν και συμφωνούν με πρόσωπα που δεν είναι αποδεκτά από το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων πολιτών. Ο φόβος τους να κυκλοφορήσουν στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, προδίδει και την γνώση που οι ίδιοι έχουν για την ηθική και τη νομιμότητα που εμπεριέχουν τα «κατορθώματά» τους.
Έτσι, λοιπόν, οι υπογραφές ενός τσούρμου λακέδων της τρόικας, μίας ομάδας ξενόδουλων που φέρει ακέραιες ευθύνες για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας, ενός συρφετού νέο-νενέκων, δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Ίσως, η μοναδική τους αξία να είναι συλλεκτική, ως υπογραφή πολιτικών αντικειμένων που δεν δίστασαν να παραδώσουν την υποτιθέμενη πατρίδα τους προκειμένου να εξασφαλίσουν την προσωπική τους διάσωση.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Go to top