Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Γερμανική αποικία

Οι Έλληνες πολίτες δεν αναγνωρίζουν τις υπογραφές της κατοχικής κυβέρνησης Παπαδήμου – Παπανδρέου - Σαμαρά

Η συμφωνία των Βρυξελλών αποτελεί την περίτρανη απόδειξη της παρούσας κυβέρνησης πως αδιαφορεί για τον Ελληνικό λαό και πως δεν σέβεται ούτε στο ελάχιστο τις ευθύνες της πολιτικής άρχουσας τάξης απέναντι στο Σύνταγμα της χώρας.

 

Οι υπογραφές των αχυρανθρώπων της κατοχικής κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου και των στηριγμάτων της, Παπανδρέου και Σαμαρά, όχι μόνο δεν έχουν καμία αξία, αλλά είναι παράνομες και αντισυνταγματικές. Παρ’ όλα αυτά, οι ένοχοι του διεθνούς ευτελισμού της Ελλάδας κατόρθωσαν να αγοράσουν χρόνο παραμονής τους στην εξουσία, ευελπιστώντας προφανώς πως οι Έλληνες θα γονατίσουν και θα υποταχθούν από τα νέα απάνθρωπα χαράτσια που τους επιβάλει η νέα συμφωνία.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει την ακυρότητα των υπογραφών των αξιοθρήνητων Ελληνόγλωσσων Παπαδήμου και Βενιζέλου, επιφυλάσσεται γα την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος όπως αυτό προκύπτει από το Σύνταγμα της Ελλάδας και θέτει προ των εθνικών τους ευθυνών όλους τους πολιτικούς του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι απαιτείται να αρνηθούν να ψηφίσουν μέτρα που επιβάλλονταν κάποτε σε αποικίες και που αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους σαν ζώα.

Ήδη, η Νέα Ελλάδα με επιστολή που στάλθηκε σε όλες τις πρεσβείες των χωρών που εμπλέκονται στο περίφημο Μνημόνιο ΙΙ και οι οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα, ενημερώνει για την Συνταγματική παρεκτροπή της κυβέρνησης της ντροπής, της κυβέρνησης της κατοχής και της κυβέρνησης που σύντομα θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίων με βαρύτατες κατηγορίες και κυρίως με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Στην επιστολή μας αυτή ενημερώνουμε όλους όσους εμπλέκονται, συνεργάζονται, συμμετέχουν ή συμμετείχαν σε συμφωνίες με την κυβέρνηση Παπανδρέου ή την κυβέρνηση Παπαδήμου, πως ουδεμία αξία έχουν τα συμφωνηθέντα με πολιτικούς που δεν έχουν την λαϊκή εντολή, με πολιτικούς που έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα της χώρας και κινούνται στον χώρο της διεθνούς παρανομίας, με πολιτικούς για τους οποίους πολύ σύντομα θα γίνουν εισαγγελικές έρευνες για συμμετοχή τους στον διασυρμό της Ελλάδας και στην επιβολή ξένων δυνάμεων που λαμβάνουν ή συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό.

Όλες οι συμφωνίες από το 2009 μέχρι σήμερα είναι άκυρες, αφού δεν εγκρίνονται από τους πολίτες και ως εκ τούτου θα θεωρηθούν ως μη γενόμενες, αφού συμμετείχαν σε αυτές πολιτικοί των οποίων ο ρόλος και ο σκοπός ερευνάται, αφού συνετέλεσαν στην μείωση της εθνικής ακεραιότητας, της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας και με τις γενικότερες και ειδικότερες συμπεριφορές τους ζημίωσαν την χώρα και θα λογοδοτήσουν ποινικά γι αυτό.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου κατόρθωσε να αγοράσει χρόνο, βάζοντας τον συνήθη ύποπτο Ελληνικό λαό, να πληρώσει τον λογαριασμό. Συνεχίζεται η ίδια τακτική, η ίδια πρακτική, η ίδια αντίληψη, από αυτούς που τολμούν να ισχυρίζονται πως θέλουν να σώσουν την χώρα, ενώ είναι πασιφανές πως εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για την προσωπική τους διάσωση. Δυστυχώς, γι αυτούς, η ιστορία θα τους διαγράψει, ενώ οι Έλληνες θα τους πληρώσουν στο νόμισμα που τους αξίζει. Και εάν προσπαθήσουν να δημιουργήσουν περαιτέρω ανώμαλες καταστάσεις, θα επιβαρύνουν απλώς την ούτως ή άλλως μεγάλη τιμωρία τους.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top