Δεν είναι απατεώνες… είναι επικίνδυνοι για την χώρα

Ενώ συζητείται και είναι προς ψήφιση ο εφαρμοστικός νόμος για το νέο μνημόνιο (28/2/2012), η κυβέρνηση Παπαδήμου προσπάθησε να περάσει με «ένθετο» άρθρο το οποίο σχετίζεται με την τακτοποίηση και Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών.

Ενώ η χώρα βρίσκεται σε θύελλα, ενώ η εθνική οικονομία καταρρέει και καταστρέφει τους πολίτες, ενώ έχει παραλύσει κάθε κρατική μέριμνα για την κοινωνία, την παιδεία, την υγεία, η κυβέρνηση Παπαδήμου προφανώς ενδιαφέρεται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες και εργάζεται κρυφίως για την γρήγορη Ελληνοποίηση αγνώστου αριθμού λαθρομεταναστών. Οι νέοι εγκαταλείπουν την χώρα, αλλά η κατοχική κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τις ψήφους που μπορεί να προσθέσει και να αλλοιώσει την βούληση των Ελλήνων πολιτών, οψόποτε γίνουν εκλογές.

Οι αδιάφθοροι κυβερνώντες αποδεικνύονται λαμόγια της σειράς, ακολουθώντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων που κατόρθωσαν να καταστρέψουν την χώρα. Δεν είναι απλά απατεώνες. Είναι επικίνδυνοι για την χώρα και την ύπαρξη όλων μας.

Η Νέα Ελλάδα επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά, όταν η δημοκρατία επιστρέψει στην πατρίδα μας. Τα ανθρωπάρια που ανέλαβαν την εκτέλεση της πατρίδας μας, θα γνωρίσουν το νόμο που σήμερα βιάζουν, θα γνωρίσουν το δίκαιο που σήμερα καταπατούν, θα βιώσουν τα αποτελέσματα των πράξεών τους.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top