Η ώρα του λαού έφτασε

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μόνο ένας νέος πολιτικός φορέας, μια νέα πολιτική δύναμη, ένα νέο κόμμα, ένα λαϊκό κίνημα.

Είναι το όραμα και η ελπίδα του ελληνικού λαού, της πατρίδας και ολόκληρου του ελληνισμού.

 

Ελάτε μαζί μας για την Ελλάδα μας.

Η πατρίδα μας καλεί σε εθνικό προσκλητήριο.

Η φωνή του λαού για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Είμαστε κάποιοι από εσάς, είμαστε σαν και σας, γι αυτό σας αγαπάμε, γνωρίζουμε τα προβλήματά σας για τι είναι και δικά μας και γι αυτό μπορούμε και θα τα λύσουμε. Εσείς, εμείς, όλοι μαζί είμαστε η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν αναγνωρίζει καμιά από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και  των κομμάτων της δήθεν μεταπολίτευσης, που είναι επαχθείς για το λαό και την πατρίδα. Δεν θα παραδοθούμε στο πολιτικό κατεστημένο και τους διαπλεκόμενους προστάτες του.

Χρεωκοπημένοι πολιτικάντηδες ερχόμαστε. Έρχεται η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με το λαό πραγματικά στην εξουσία.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και ο λαός θα φέρουν την πραγματική αλλαγή, την πραγματική μεταπολίτευση, την πραγματική δημοκρατία.

Για να βγούμε από την απελπιστική θέση, στην οποία μας έχουν οδηγήσει, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε μια νέα επιλογή, να πάρουμε μια νέα απόφαση. Απόφαση στήριξης νέων πολιτικών δυνάμεων. Αυτό που κάποτε κάναμε με πολύ αργά βήματα, σήμερα θα πρέπει να το πράξουμε άμεσα. Η επιλογή αυτή είναι η μόνη δύναμη που μας έχει μείνει.

Αντί να υφιστάμεθα τις εξουθενωτικές συνέπειες μιας πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλει, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μια ουσιαστική λύση για να μας βγάλει από τα αδιέξοδα. Να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη της απόφασής μας για κάτι καινούργιο, για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θέλουμε. Για ένα καλύτερο αύριο που θα δημιουργήσουμε για μας και τα παιδιά μας.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ένας καινούργιος τρόπος σκέψης. Είναι μια πραγματικότητα που αναδύεται μέσα από μια νέα στάση ζωής. Κάποιοι προσπαθούν γι αυτό. Αναγνωρίζουμε όμως ότι η λύση βρίσκεται στο μαζί. Σας καλούμε λοιπόν να δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ - ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Go to top