Εθνικό προσκλητήριο -Ελάτε μαζί μας για την Ελλάδα μας

Ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού. 

Ήρθε η ώρα όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να μπούμε μπροστά και να σηκώσουμε το λάβαρο του αγώνα, για εθνική ανεξαρτησία και  λαϊκή κυριαρχία, από τα μονοπώλια, τους τραπεζίτες, τους εθνικούς και διεθνείς τοκογλύφους και νταβατζήδες.

 

Οι αρετές του ’21 δεν χάθηκαν. Οι ηρωικοί αγωνιστές του μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Χρειάζεται όμως Έλληνες με ψυχή και όχι άβουλα όργανα του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου.

Σήμερα χρειάζεται η Ελλάδα πυρπολητές και μπουρλοτιέρηδες και όχι φραγκοραγιάδες που περιφέρονται στα σαλόνια της Ευρώπης εκλιπαρώντας βοήθεια για να εξασφαλίσουν τις καρέκλες τους και τη προσωπική τους καριέρα σε βάρος του Λαού και της Πατρίδας.

Αυτό δεν ταιριάζει στους Έλληνες.

Δεν θα γίνουμε οι παρίες και η χωματερή μιας υποβαθμισμένης επαρχίας της Ευρώπης.

Ένα νέο ’21 μας προσκαλεί για να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του 21ου αιώνα.

Ελάτε τώρα μαζί μας πριν είναι ΑΡΓΑ για όλους μας και για την Πατρίδα.

Ο Ρήγας, ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης, ο Κολοκοτρώνης, ο Ανδρούτσος, ο Μιαούλης, ο Νικηταράς, ο Διάκος και όλοι οι άλλοι αγωνιστές μας περιμένουν. Η Πατρίδα μας καλεί.

Θα αρνηθούμε;;;

Εμείς δηλώνουμε παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο με την ψυχή και την καρδιά μας πλημμυρισμένες από Ελλάδα.

Χρεοκοπημένοι προδότες πολιτικάντηδες ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται οραματιστές και όχι άβουλους διαχειριστές, υπαλλήλους πολυεθνικών εταιριών και εντολοδόχους σκοτεινών κέντρων εξουσίας. Στους κάθε λογής κερδοσκόπους και διεθνείς τοκογλύφους της παγκοσμιοποίησης και στους τυχοδιώκτες της νέας τάξης πραγμάτων η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ έχει να αντιτάξει το όραμα μιας κοινωνίας που θα στηρίζεται στα ιδανικά της οικογένειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης. Θα εργαστεί για τον περιορισμό των οικονομικών ανισοτήτων, τη διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών.

Στους σχεδιασμούς των τραπεζιτών και των εγκάθετων διαχειριστών τους προτάσσουμε μια παραγωγική αναπτυξιακή πολιτική, με απασχόληση και κοινωνική προστασία, έχοντας ως κέντρο τον άνθρωπο και το συμφέρον του λαού και της πατρίδας.

Η νέα εποχή έχει ήδη ξεκινήσει. Ο λαός ενωμένος με αλληλεγγύη, με όραμα, πρέπει να δώσει νέους αγώνες στα νέα πλαίσια και δεδομένα για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ και ΟΧΙ των τραπεζιτών, μια ΕΛΛΑΔΑ που ο ΛΑΟΣ θα είναι κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ένας είναι ο δρόμος της συνείδησης και του καθήκοντος. Είναι ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθήσουμε, απέναντι στην πατρίδα μας, τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές.

Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν δικαιούμαστε να παραδώσουμε από κάθε άποψη ΕΛΛΑΔΑ μικρότερη από αυτήν που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας. Από αυτή που κατοχυρώθηκε μετά από αγώνες και θυσίες, μέσα από διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21.

ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

 

Ο Πρόεδρος της ‘ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ’

Ηλίας Μαρκόπουλος

 

Go to top