Απαιτούμε την απαγόρευση εξόδου από την χώρα για Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου

papandreou papakostantinou

Οι τελευταίες εξελίξεις και ιδιαίτερα οι δηλώσεις Προβόπουλου για την προ ΔΝΤ εποχή, οι δηλώσεις του κ. Γεωργίου και της κυρίας Γεωργαντά για την ΕΛΣΤΑΤ και το "μαγείρεμα" των στατιστικών, αλλά και η αποχώρηση «σκούπα» του Γιώργου Παπανδρέου από την Ιπποκράτους ()απέλπιδα απόπειρα εξαφάνισης στοιχείων που πιθανότατα καταδεικνύουν εγκληματικές για την Ελλάδα πολιτικές και πρακτικές), σηματοδοτούν την αναγκαιότητα παρέμβασης της Δικαιοσύνης και επιβολής απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα, τόσο για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όσο και για το «δεξί του χέρι», Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

 

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, από την επικαιρότητα και από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, η Νέα Ελλάδα θεωρεί ως πάρα πολύ σοβαρή την πιθανότητα αποχώρησης –εξόδου από την χώρα- του κυρίως υπεύθυνου για την παγκόσμια κατασυκοφάντηση της Ελλάδας, για την είσοδο του ΔΝΤ και της τρόικας και την επιβολή πολιτικής εξαθλίωσης, εσωτερικής πτώχευσης και καταστροφής του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας.

Δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί η έξοδος από την Ελλάδα όλων όσων άμεσα ή έμμεσα συμμετείχαν και οδήγησαν την πατρίδα μας στην διεθνή απαξίωση, στην οικονομική εξόντωσή της και στην μετατροπή της από χώρα σε χώρο, καταργώντας βασικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου και καταπατώντας συστηματικά το Σύνταγμα αλλά και τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων. Πριν αποσαφηνισθεί επακριβώς ο ρόλος ενός εκάστου, απαιτείται η παραμονή εντός της Ελληνικής επικράτειας όλων των υπευθύνων, ενώ είναι επίσης αδήριτη ανάγκη να φρουρούνται για την περίπτωση λαθραίας εξόδου από την Ελλάδα.

Ευελπιστούμε πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αντιληφθεί εγκαίρως την σημαντικότητα της απαίτησης από την Ελληνική Κοινωνία, δηλαδή την απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα όλων των εμπλεκομένων πολιτικών (και μη), οι οποίοι κατά την τελευταία 15ετία (τουλάχιστον) εργάσθηκαν προς την κατεύθυνση καταστροφής της Ελλάδας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό, τον οποίο σήμερα εξαθλιώνουν.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Go to top